Gasten Donny Ronny bekend

Er komt op 14 februari een groots spektakel naar Junushoff! Donny Ronny (voorheen bekend als Stefano Keizers) is terug van nooit weggeweest met de knotsgekke ensemble-voorstelling 'Bossen'. Hij neemt maar liefst vijf beroemde vrienden mee: Anna Gimbrèe, Robbert Bleij, Janny van der Heijden en Steven en Jamie Kazan. Zij worden door Donny Ronny meegesleept in een verhaal waar alleen hij de uitkomst van weet. Leuk Valentijnsuitje!   

Donny Ronny | Bossen
Woensdag 14 februari, 20:15 uur
Hoe krijgt Donny Ronny die grote zalen vol? Heel simpel: door al zijn beroemde vrienden mee te laten doen! Dankzij zijn deelname aan een breed scala aan tv-programma's (o.a. Het Perfecte Plaatje, Maestro, Expeditie Robinson en Last One Laughing) heeft Donny Ronny vriendschappen opgebouwd met meer dan 100 bekende Nederlanders. Allemaal publiekstrekkers, supertalenten, helden en grappenmakers.

Al deze mensen doen minstens één keer mee aan de voorstelling. Elke avond verschijnen er vijf of meer artiesten op het podium. Niemand weet van tevoren wie er langskomt. Elke avond is weer opnieuw een verrassing! En het leuke is: ook de spelers op het podium tasten in het duister. Zij worden door Donny Ronny meegesleept in een verhaal waar alleen hij de uitkomst van weet.

De gasten van Donny Ronny in Junushoff zijn: 
Anna Gimbrère
Robbert Bleij
Janny van der Heijden
Steven Kazan
Jamie Kazan

BOSSEN is een unieke voorstelling die een geheel nieuwe stijl van theatermaken tot leven brengt. Een unieke kans om de grootste sterren van Nederland samen te zien stralen, in combinaties die anders nooit vertoond zouden worden. Zoiets als BOSSEN heeft niemand ooit nog gezien.

NRC ★★★★
'Bossen moest een voorstelling worden die hélemaal ‘echt’ is. Maar ja, wat is dat eigenlijk? Daarover gaat Bossen, dat soms ronduit saai is, maar tegelijkertijd voortdurend zorgt voor grote opwinding'.

Kom naar de voorstelling en laat je verrassen!