Kaartverkoop


U kunt online reserveren via www.junushoff.nl waar u direct uw bestelling kunt afhandelen. Uw e-ticket kunt u downloaden of printen via de link in uw bevestigingse-mail. Het is ook mogelijk bij onze Theaterkassa een kaartje te kopen.

De Theaterkassa is geopend van maandag t/m vrijdag van 10 - 14 uur.  Telefonisch bereikbaar via (0317) 465500 en per e-mail via info@junushoff.nl

Voor een rolstoelplaats kunt u e-mailen of bellen.

E-tickets

U kunt kaarten die u via onze website reserveert en betaalt, zelf uitprinten of downloaden op uw mobiele telefoon. Dat kan via de link in de e-mail die u ter bevestiging van uw bestelling ontvangt. Het kan ook via uw Junushoff account; daar staan onder Mijn Agenda uw bestelde kaarten klaar. Op het ticket staat een barcode die wij scannen bij de entree. U kunt uw ticket ook vanaf uw mobiele telefoon door ons laten scannen, dan is een print niet nodig.

Betalingsmogelijkheden

Online kunt u betalen met Ideal, creditcard (mastercard en visa) of PODIUMcadeaukaart.

Aan onze Theaterkassa kunt u behalve contant en met pin, betalen met Junushoff Tegoedbonnen, Nationale Theater- & Concertbonnen, PODIUM Cadeaukaarten, papieren VVV Cadeaubonnen en Proef Wageningen cadeaubonnen of met uw digitale tegoed.

Heeft u telefonisch of via e-mail plaatsen gereserveerd, dan ontvangt u een factuur thuis. Deze dient binnen vijf dagen betaald te zijn.

Verzendservice

Wanneer uw reservering en betaling tijdig bij ons binnen zijn, kunt u uw kaarten laten thuis sturen à € 3,50 per bestelling - of gratis als e-ticket via de e-mail.

Annuleringsservice

Tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling is het mogelijk uw kaarten in te ruilen voor een andere voorstelling of om te zetten in een digitaal tegoed. Dit digitale tegoed geldt als betaalmiddel voor een theatervoorstelling in Junushoff. Voor de annuleringsservice betaalt u € 5,00 administratiekosten per teruggebracht kaartje. Annuleer uw kaarten bij onze Theaterkassa.

Wachtlijstservice

Bij een uitverkochte voorstelling kunt u zich gratis op een wachtlijst laten plaatsen. Zodra in de loop van het seizoen - om wat voor reden ook - plaatsen vrijkomen, maakt u alsnog kans op kaarten. Wij nemen dan contact met u op. U beslist op dat moment of u gebruik wilt maken van deze kaarten.

Reductie

Bezitters van een CJP of een collegekaart (CK) ontvangen korting op de normale entreeprijs. CJP en CK-tarieven worden vermeld bij de voorstellingen. Bent u Vriend van Junushoff dan krijgt u Vriendenkorting op een aantal geselecteerde voorstellingen.

Verkoopvoorwaarden

De verkoopvoorwaarden van Junushoff zijn hier in te zien en te downloaden.


Weet waar je koopt

Eigenlijk heel eenvoudig. Tickets voor theatervoorstellingen koop je bij het theater!
Helaas komt het steeds vaker voor dat kaarten voor een voorstelling in Junushoff worden aangeboden via derden, vaak voor onnodig hoge bedragen. 
Alleen entreekaarten die via ons theater of bij een officieel erkend verkooppunt worden gekocht zijn geldig. Als blijkt dat toegangsbewijzen niet zijn verkregen via Junushoff of de andere erkende (online) adressen, is Junushoff gerechtigd de toegang tot de voorstelling te weigeren.
Meer informatie vindt u op www.weetwaarjekoopt.nl

Neem bij twijfel contact op met onze kassa.


Privacyverklaring Junushoff


We vinden het belangrijk dat de privacy van onze gasten goed wordt beschermd. Daarom gaan we zorgvuldig om met de persoonsgegevens die we van u ontvangen. We volgen daarbij de regels van de Europese privacywetgeving (AVG/GDPR).

In onze privacyverklaring, die u hier kunt downloaden, laten we u weten welke gegevens we van u verzamelen, met welk doel, hoe lang we ze bewaren en wat uw rechten zijn. Deze privacyverklaring is van toepassing op alle diensten van Theater Junushoff.

We wijzen u hier ook direct op de mogelijkheid om zonder opgaaf van persoonlijke gegevens theatertickets aan te schaffen. Dat kunt u doen door tickets te kopen aan de Theaterkassa van Junushoff.


Online een kaartje kopen
We leiden u graag stap voor stap door het online bestelproces.

Stap 1 Voorstelling kiezen
Zoek op de website een voorstelling uit waar u kaarten voor wilt bestellen. Klik op de button TICKETS

Stap 2 Start afrekenen
Er verschijnt een strook naast de voorstelling. Klik onderaan op de button BESTELLEN

Stap 3 Stoelen kiezen
U kunt nu kiezen voor AUTOMATISCHE PLAATSING of ZELF STOELEN KIEZEN.

AUTOMATISCHE PLAATSING
U vult het aantal gewenste kaarten in en het systeem kiest voor u de best beschikbare plaatsen uit. U heeft ook de mogelijkheid meteen een Junushoff arrangement te bestellen. Klik daarna op BEVESTIGEN.

of

ZELF STOELEN KIEZEN
Als u kiest om zelf u stoelen te kiezen verschijnt de zaalplattegrond. De open rondjes zijn de beschikbare plaatsen. U kunt daarop klikken en dan verschijnen de gekozen plaatsen rechts in uw beeld. U kunt daarbij nog kiezen uit Normaal, CJP/CK en soms voor Vriend. Heeft u uw plaatsen gekozen klik dan rechts onderaan op VERDER.

U krijgt dan ook de mogelijkheid een Junushoff arrangement te bestellen. Klik nog eens op VERDER.

Stap 4 Overzicht
U krijgt nu een overzicht van de bestelling.

U kunt eventueel de bestelling nog aanpassen (klik op ‘kaarten aanpassen’). Onderaan in het zwarte gedeelte kunt u de bestelling eventueel annuleren of nog een bestelling toevoegen.

Is de bestelling naar uw zin, klik dan op VERDER.

Stap 5 herkenning e-mail adres
U komt in een scherm waar gevraagd wordt naar uw e-mail adres. Vul in en klik op VERDER.

Stap 6 wachtwoord of nieuw account
Nu heeft u twee mogelijkheden.

-Heeft u al een account bij Junushoff, vul dan uw wachtwoord in of kies voor het ontvangen van een bevstigings-e-mail. Ga verder naar stap 8 van deze handleiding.

-Heeft u nog geen account bij Junushoff klik dan op E-MAILBEVESTIGING STUREN. U krijgt dan via de e-mail een link toegestuurd.

Stap 7  NIEUW ACCOUNT AANMAKEN (alleen als u voor de eerste keer online bij Junushoff bestelt en nog een account aan moet maken).

A.
Klik op de link die u toegestuurd is via uw e-mail. U komt dan in een scherm waarin u kunt kiezen tussen twee mogelijkheden.

WACHTWOORD INSTELLEN
U kunt ervoor kiezen een wachtwoord in te stellen voor uw account. U vult dan het door u gekozen wachtwoord in in de daarvoor bestemde tekstvakken. Dit wachtwoord wordt opgeslagen en u kunt daar een volgende keer weer mee inloggen.

IK WIL VERDER ZONDER WACHTWOORD
U kunt er ook voor kiezen geen wachtwoord aan te maken en verder te gaan.

B.
U komt eerst in een scherm waar u zich in kunt schrijven voor onze nieuwsbrieven. U wordt dan op de hoogte gehouden van nieuws en voorstellingen.

U klikt VERDER of SLA OVER

C.
Nu vragen we u uw gegevens in te vullen om uw account in te kunnen stellen. De vakken met een sterretje zijn verplicht. Als u alles heeft ingevuld klikt u onderaan de pagina op BEVESTIG.

U komt dan vanzelf in uw bestelling terecht bij stap 8.

Stap 8 betalen
Bent u ingelogd dan kunt u gaan afrekenen.

U kunt uw betaalwijze kiezen en klikt op VERDER

Daarna wordt u richting betalen begeleid. (voor betalen via IDEAL kunt u uw bank kiezen, voor creditcardbetaling krijgt u aanwijzingen etc.).

Als u betaald heeft krijgt u een bevestigingse-mail met een link naar uw tickets. U kunt uw tickets ook downloaden vanuit uw Junushoff account. Ga daarvoor naar uw account rechtsboven in de Junushoff website en klik op MIJN AGENDA. Dan ziet u meteen welke kaarten u heeft gekocht en kunt u de kaarten downloaden.

Bij vragen bel (of e-mail) onze Theaterkassa!
Heeft u vragen, lukt het bestellen niet of kunt u uw tickets niet terugvinden: bel of e-mail dan onze Theaterkassa.
De medewerkers van de Theaterkassa zijn telefonisch bereikbaar op 0317-465500 van maandag t/m vrijdag van 10-14 uur en een uur voor aanvang van een voorstelling.
E-mailen kan naar  info@junushoff.nl