Voordeel

Last minute voordeel voor jongeren!
Ben jij, of ken jij een jonge theaterliefhebber? Let dan op, want speciaal voor de portemonnee van jongeren tot 26 jaar is er het last minute ticket. Jongeren (studenten én niet-studenten) kunnen op vertoning van hun ID vanaf een uur vóór aanvang van een niet-uitverkochte voorstelling entreekaarten voor € 10,00 kopen aan de Theaterkassa. Een koopje!

Sirene Sale
Op iedere eerste maandag van de maand om 12:00 uur - wanneer de sirenes gaan - stelt Theater Junushoff 100 plaatsbewijzen voor een voorstelling beschikbaar die u met 50% korting kunt kopen. Om welke voorstelling het gaat, maken we pas bekend op het moment dat de sirenes afgaan. Zeker is wel dat het iedere keer een niet te missen theaterervaring is.
 


De actie is 24 uur geldig - tot dinsdag 12:00 uur of zolang de voorraad strekt. De Sirene Sale wordt om 12:00 uur op de website van Junushoff en via twitter bekend gemaakt. Tijdens de openingstijden van de kassa kunnen telefonisch of aan de balie plaatsbewijzen voor de Sirene Sale gereserveerd worden. De gebruikelijke reserveringskosten zijn van toepassing wanneer u telefonisch of via de website uw kaarten reserveert.

De Sirene Sale is niet te reserveren in combinatie met andere aanbiedingen of acties en geldt niet voor entreekaarten die al geboekt zijn.


Vriendenvoordeel

Vrienden van Junushoff krijgen voorrang in de voorverkoop krijgen korting op speciaal geselecteerde voorstellingen.

Klik hier voor alle informatie over Vrienden van Junushoff.

Doe Mee fondsen
Voor inwoners van Wageningen en Ede met een minimuminkomen (en hun kinderen) bestaat de mogelijkheid hun theaterkaartje vergoed te krijgen via het ‘Ik Doe Mee fonds’ en ‘Ede doet mee!’.
De gemeentebesturen van Ede en van Wageningen vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen aan de maatschappij. Ook inwoners met een laag inkomen.
De regels zijn in Ede en Wageningen een beetje verschillend maar de fondsen vergoeden in beide steden bijvoorbeeld het lidmaatschap van de bibliotheek, de contributie van een sportvereniging en ook theaterbezoek.

Meer informatie Wageningen
Meer informatie Ede

Reductievoorwaarden
Bij al onze acties en reducties gelden onze reductievoorwaarden
Reductie is niet geldig in combinatie met andere acties.
Bij combinatiereducties (bijvoorbeeld 2 kaarten halen = 1 betalen) is het hoogste kaarttarief van toepassing (dus ouder met kind tot 13 jaar betaalt normaal tarief).
Reserveren is op volgorde van binnenkomst en zolang de voorraad strekt.
Eerder afgenomen kaarten zijn niet inwisselbaar tegen reductietarief.
Junushoff behoudt zich het recht om in geval van twijfel geen reductie te verlenen.