Uw bezoek

Theatercafé
Op voorstellingsavonden zijn het Theatercafé en onze foyers geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. Na afloop van de voorstelling is er de gelegenheid tot gezellig na-borrelen.

U kunt bij de Junushoff horeca uitsluitend met PIN betalen.

Garderobe en pauzedrankje
U kunt uw jas in bewaring geven bij de bewaakte garderobe.

Alle entreeprijzen zijn inclusief een drankje, tenzij anders wordt gemeld op uw entreekaartje.

In de pauze - en bij voorstellingen zonder pauze na de voorstelling -  staat het drankje voor u klaar in één van de foyers of het Theatercafé.

Maak uw theaterbezoek compleet met een Junus-arrangement
Niet meer in de rij staan voor uw pauzedrankje, maar gezellig neerstrijken aan uw eigen tafeltje in Theatercafé of Foyer? 
Met een vooraf gereserveerd Junus-arrangement geniet u ontspannen van uw hapje en drankje. In de pauze is een eigen tafel voor u gereserveerd in het Theatercafé of één van de Foyers. Daar staat uw pauzedrankje klaar met iets lekkers erbij. Na afloop van de voorstelling staan een drankje naar keuze en een bittergarnituurtje op u te wachten. 

Een Junus-arrangement  kost € 9,50 per persoon en is tegelijk met het kaartje voor de voorstelling te bestellen.

(Graag bij binnenkomst uw gewenste drankjes doorgeven aan de Theaterkassa)

Huisregels

Kom op tijd
Doorgaans willen artiesten niet dat er nog gasten worden toegelaten als de voorstelling al is begonnen. De zorgvuldig opgebouwde sfeer in de zaal of de concentratie op het podium kan hierdoor immers verstoord worden. Bij veel voorstellingen kunnen wij u daarom niet meer toelaten in de zaal: zorgt u er dus voor dat u op tijd aanwezig bent. Als er een pauze in de voorstelling zit, kunt u uw plaatsten na de pauze innemen.

Mobiele telefoon
 uit
Denkt u eraan uw mobiele telefoon uit te schakelen voordat u de zaal ingaat?

Geen beeld- en geluidsopnames
Tijdens de voorstelling is het niet toegestaan foto-, film-, video-, of geluidsopnamen te maken zonder de uitdrukkelijke toestemming van de directie van Junushoff.

Geen consumpties mee de zaal in
Het is niet toegestaan om uw drankje mee te nemen de theaterzalen in.

Niet e-roken binnen
E-roken is niet toegestaan binnen Junushoff.

Minder validen en slechthorenden

Rolstoelplaatsen

Ons gebouw is toegankelijk voor gehandicapten en minder-validen. Per zaal is een beperkt aantal speciale rolstoelplaatsen beschikbaar. Mocht u of iemand uit uw gezelschap gebruik maken van een rolstoel, dan kunt u contact opnemen met de Theaterkassa 0317 465500. De speciale rolstoelplaatsen zijn niet via onze website te bestellen. Houdt u er alvast rekening mee dat de lift in Theater Junushoff alleen toegang geeft tot de Grote Zaal (1e verdieping) en niet op de balkons uitkomt.

Parkeren voor mindervaliden

Schuin tegenover Junushoff op de parkeerplaats achter de Hema zijn vier invalidenparkeerplaatsen beschikbaar.

Slechthorenden

Zet uw gehoorapparaat niet (te) hard maar vraag bij ons gehoorondersteuning aan. Theater Junushoff beschikt over een geluidsysteem voor slechthorenden. Dit systeem - zowel voor mensen met als zonder eigen gehoorapparaat - is alleen te gebruiken in de Grote Zaal. Het systeem, in de vorm van een soort omgekeerd koptelefoontje, is voor aanvang en in de pauze van de voorstelling verkrijgbaar bij onze kassa zolang de voorraad strekt. Voor het gebruik hanteren wij een borg van € 20,00. Deze borg ontvangt u weer terug bij inlevering aan de garderobedesk. 
Download hier de handleiding voor gehoorondersteuning.

Vraag er naar bij onze medewerkers, zij weten welke gehoorversterker u het beste kunt gebruiken.