Bovenste Knoopje Open

Hoe is het water?
do 16 jan ’25 20:30
do 16 jan ’25
20:30
  • do 16 jan ’25
    20:30
    Kleine Zaal

Prachtige muziek en poëtische, scherpe verhalen vol humor en engagement.

Sjoerd, de zanger van Bovenste Knoopje Open, wordt in zijn vriendenkring de eeuwige optimist genoemd. In ‘Hoe is het water?’ zoekt hij naar broodnodige lichtpuntjes en brengt hij, samen met zijn band, hartverwarmende liedjes ter verlichting in een tijd die apocalyptische trekjes heeft. Tegelijkertijd verschaffen ze een verhelderende en scherpe blik op een wereld vol reclames, filters en complottheorieën. Want in welk water zwemmen we nu eigenlijk precies? Na deze avond vol humor en herkenning verlaat je de zaal gegarandeerd optimistischer dan je binnengekomen bent.

Bovenste Knoopje Open is het gezelschap met frontman Sjoerd van Capelleveen en muzikanten Marcel Kouwenhoven, Job-Jurre Huiskamp en Siebe de Vries: vier jonge mannen die met ontwapenend plezier aan de weg timmeren. “Vrolijk pleidooi voor optimisme en zelfzorgzaamheid”, aldus Theaterkrant.

Credits

met: Sjoerd van Capelleveen, Marcel Kouwenhoven, Job-Jurre Huiskamp en Siebe de Vries I eindregie: Leander Zimmerman | coaching: Michiel Bijmans en Patrick Nederkoorn 

foto: Jeffrey Tomberg