Sirene Sale februari 🚨

De eerste maandag van de maand, dus het is weer tijd voor de Sirene Sale! Je bestelt tot morgen (dinsdag 6 februari) 12.00 uur kaarten met 50% korting voor 'Favourites' van Dominic Seldis. Hij brengt zijn twee grote liefdes samen: muziek maken en verhalen vertellen. Vrijdag 16 februari komt hij naar Wageningen met zijn tienkoppige orkest. 

Via de website bestelt u kortingskaarten met de actiecode 'sirenesale'. Tijdens de openingstijden van de kassa (10.00 - 14.00 uur) reserveert u uw kaarten met korting telefonisch of aan de balie. Wees er snel bij, op = op!

Dominic Seldis | Favourites
Vrijdag 16 februari, 20:15 uur in de Grote Zaal
Dominic Seldis leerden we kennen als het sympathieke jurylid van de razendpopulaire tv-serie ‘Maestro’ en als presentator van tv-programma’s als ‘De Nieuwe Stradivarius’ en ‘Het Orkest van Nederland’. Ook in zijn rol als dirigent en musicus – Seldis is aanvoerder van de contrabassen in het Koninklijk Concertgebouworkest – laat Dominic geen gelegenheid voorbijgaan om zijn liefde voor (klassieke) muziek te delen met een zo breed mogelijk publiek. Eigenlijk is zijn leven een grote aaneenschakeling van bijzondere muzikale momenten en fascinerende gebeurtenissen. In het Engelstalige ‘Favourites’ speelt hij samen met zijn tienkoppige orkest zijn favoriete muziek en vertelt hij persoonlijke verhalen, waardoor het publiek wordt overspoeld met muzikale vreugde. De voorstelling is ‘a feast fort he eyes and ears’, voor muziekliefhebbers van jong tot oud.

Sirene Sale
Op iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur, wanneer de sirenes gaan, stelt Junushoff 100 kaarten voor een voorstelling beschikbaar die u met 50% korting kunt kopen. Om welke voorstelling het gaat maken we pas bekend op het moment dat de sirenes afgaan. Zeker is wel dat het iedere keer een niet te missen theaterervaring is.

De actie is altijd 24 uur geldig, tot dinsdag 12.00 uur, of zolang de voorraad strekt. Via de website bestelt u kortingskaarten met de actiecode 'sirenesale'.  Tijdens de openingstijden van de kassa (10.00 - 14.00 uur) reserveert u uw kaarten met korting telefonisch of aan de balie. Wees er snel bij, op = op! De geselecteerde voorstelling wordt bekend gemaakt via deze website en onze social media kanalen (Facebook, Instagram en Twitter).

Voorwaarden 
Deze Sirene Sale is niet te reserveren in combinatie met andere aanbiedingen en geldt niet voor reeds geboekte kaarten.