Bijgeboekt: Nora Fischer

We hebben weer een mooie voorstelling bijgeboekt. Op dinsdag 7 mei komt zangeres, mezzosopraan en stemkunstenaar Nora Fischer naar Junushoff met haar voorstelling 'DE SPRONG'. In plaats van zingen, gaat Nora vertellen waaróm ze niet gaat zingen. De kaartverkoop is inmiddels gestart!

Nora Fischer | DE SPRONG
Dinsdag 7 mei 20:30 uur, Kleine Zaal Junushoff
Zangeres Nora Fischer is vandaag niet aanwezig. In plaats daarvan vertelt persoon Nora waaróm ze niet zingt. Een tijdlang kon ze dat namelijk niet meer, door een complexe verkramping die haar strottenhoofd in een houdgreep hield. Zelfs Happy Birthday voor haar beste vrienden kwam er niet meer uit. Hoe kon zoiets gebeuren?

Met die vraag graaft Nora zich een weg in de rondte, via de verstikkende druk van 's werelds grootste podia, tot de innerlijke druk die ze als venijnige angel uit haar systeem moest trekken om haar keelspieren weer tot ontspanning te manen.

Nora Fischer
Zangeres, mezzosopraan en stemkunstenaar Nora Fischer staat bekend om haar veelzijdige muzikale benadering en heeft in verschillende genres gewerkt, waaronder klassiek, hedendaagse muziek, jazz en experimentele muziek. Nora wordt erkend vanwege haar innovatieve benadering van muziek en haar vermogen om verschillende stijlen te combineren.

In de pers
“Nora Fischer is a revelation” - BBC Music Magazine

“Nora Fischer bursts the classical music bubble” - New York Times

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Bestel snel uw kaarten!