Koor Punt Uit treedt op met Maartje en Kine in Junushoff

Het Wageningse a-capellakoor Punt Uit vergezelt het duo Maartje en Kine op woensdag 24 januari in Junushoff op het podium. Ongeveer 26 mensen verdeeld over vier stemgroepen zingen mee tijdens de voorstelling 'SNEEUWBEESTEN'.

Maartje en Kine - SNEEUWBEESTEN
wo 24 jan 2024 20:15, Grote Zaal
Verwacht van dit hypermuzikale cabaretduo een rijke avond vol poëzie, kolder en betoverende sages. Humoristisch en ontroerend, virtuoos en verrukkelijk plat. 

Lokale koren op het podium
Voor SNEEUWBEESTEN werken Maartje & Kine in iedere plaats samen met een lokaal koor. Maartje & Kine: “In alle steden of dorpen waar we met Sneeuwbeesten komen staan we op het podium met lokaal muzikaal talent. Dat is een van onze mooiste muzikale ervaringen tot nu toe! We zijn ontzettend onder de indruk van het hoge niveau en het enthousiasme van de koren. Ze maken dit midwinterfeest helemaal af.”

Punt Uit
Het hypermuzikale cabaretduo werkt hiervoor samen met het Wageningse a-capellakoor Punt Uit. Punt Uit is een eigenzinnig Wagenings a-capellakoor, wat al ruim 35 jaar zingt onder begeleiding van Herman Groenestein. Ongeveer 26 mensen verdeeld over vier stemgroepen zingen mee. Het koor onderscheidt zich door de mix van stijlen en een afwisselend repertoire. De serieuzere klassieke muziek wordt niet geschuwd, maar ook pop, jazz, blues en wereldmuziek in diverse talen wordt gezongen. Naast de eigen optredens, waarbij het publiek wordt verrast door speelse elementen, treedt het koor regelmatig op bij feesten en partijen, in de bblthk of op de kerstmarkt en andere evenementen in en rondom Wageningen. Het koor heeft de ambitie om steeds nieuwe dingen te proberen en grenzen te verleggen. En dat gaan ze deze avond in Junushoff doen, samen met Maartje en Kine!