Ervaar de magie van het theater ✨

December staat in het teken van verbinden. Neem uw partner, een vriend, buurvrouw of kennis mee naar het theater en zoek de warmte op. Bij ons is het heerlijk vertoeven tijdens deze knusse feestmaand. Wij hebben de mooiste voorstellingen voor u uitgezocht om alvast helemaal in de kerststemming te komen. Geniet van loepzuivere engelenzang, een vocaal virtuoze kerstvertelling en ragfijn spel op de harp dat ongetwijfeld voor kippenvel zorgt. Een leuk cadeautje voor onder de kerstboom! 🎄  

Het nieuwe jaar trappen we feestelijk af met twee spectaculaire internationale dansgezelschappen: Rhytm of the Dance uit Ierland en het Ballet van de Staatsopera uit Bulgarije. In de kerstvakantie komen de grote helden van onze kleine theaterbezoekertjes langs: Fien en Teun en Rapunzel. Een super leuk uitje voor de hele familie! Maartje en Kine komen de reeks flonkerende voorstellingen eind januari afsluiten met de wervelende show SNEEUWBEESTEN.

Openingstijden Theaterkassa
In de kerstvakantie is de Theaterkassa van 23 december tot 2 januari gesloten. Daarna gelden de reguliere openingstijden weer. Het is tijdens de vakantie uiteraard wel gewoon mogelijk om uw kaarten via onze website te bestellen.

Ervaar de magie van theater rond de feestdagen, wij verwelkomen u graag! 

Anúna
Christmas & Anúna - Whisper of Paradise
do 14 dec 2023 20:15, Grote Zaal
De dagen worden korter, de kachel brandt behaaglijk: tijd voor het internationaal befaamde Anúna om Wageningen in kerstsfeer te brengen. Ze brengen een kerstconcert vol loepzuivere engelenzang en meditatieve gregoriaanse liederen. Luister zelf maar.

Frommermann
Eenzame Kerst met Frommermann en Corton
ma 18 dec 2023 20:15, Grote Zaal
Vocaal virtuoos, humoristisch en vol charme nemen de mannen van Frommermann het kerstrepertoire onder handen. In de vorm van een echte kerstvertelling, speciaal voor de gelegenheid geschreven en verteld door acteur/schrijver/muzikant Eric Corton.

Wishful Singing & Lavinia Meijer
The Little Match Girl Passion
do 21 dec 2023 20:15, Grote Zaal
De vijf klassiek geschoolde zangeressen van Wishful Singing staan bekend om hun loepzuivere stemmen, die tijdens deze kerstvoorstelling samenvloeien met het ragfijne spel en de intrigerende klank van harpiste Lavinia Meijer. Samen vertellen zij het aangrijpende verhaal van het meisje met de zwavelstokjes.

Rhythm of the Dance
Irish New Year Party
wo 3 jan 2024 20:15, Grote Zaal
Hartverwarmend begin van het nieuwe jaar met grootse reizende Ierse show vol livemuziek, fantastische kostuums en opzwepende dans. Dit Ierse feest kunt u verwachten. 

Fien & Teun de Musical
Bonte avond op de boerderij (2+)
do 4 jan 2024 15:00, Grote Zaal
Wanneer de buurvrouw van Fien en Teun een avondje komt oppassen, besluiten het vrolijke boertje en boerinnetje een heuse Boeren Bonte Avond te organiseren. Dat belooft een muzikaal feest te worden, met vele bekende én nieuwe liedjes. Kom meezingen en dansen tijdens deze bonte theatershow vol grapjes en interactie.

Van Hoorne Entertainment
Rapunzel de Musical (4+)
vr 5 jan 2024 - 13:30, Grote Zaal
Sita Vermeulen als Rapunzel, de betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en een flinke dosis humor maken ‘Rapunzel De Musical’ tot een heerlijke en aanstekelijke musical voor de hele familie. Bekijk hier alvast een voorproefje!

Ballet van de Staatsopera Bulgarije
Het Zwanenmeer
wo 10 jan 2024 20:15, Grote Zaal
Geen ballet spreekt meer tot de verbeelding dan het ‘Het Zwanenmeer’ uit 1894 op de ontroerende muziek van Tsjaikovski. Een betoverend hoogtepunt van het klassiek-romantisch balletrepertoire. ‘Het Zwanenmeer’ vertelt het tragische liefdes­verhaal van prins Siegfried en Odette, een beeldschone prinses die door een tovenaar is veranderd in een zwanenkoningin. 

Maartje en Kine
SNEEUWBEESTEN
wo 24 jan 2024 20:15, Grote Zaal
Verwacht van dit hypermuzikale cabaretduo een rijke avond vol poëzie, kolder en betoverende sages. Humoristisch en ontroerend, virtuoos en verrukkelijk plat. Extra leuk: een lokaal zangkoor zal het duo vergezellen. Welk koor dat is houden we nog even geheim.