Het leukste cadeau onder de kerstboom: kaartjes voor een voorstelling!

Heeft Sinterklaas uw (klein)kinderen ook overladen met cadeautjes? Speelgoed genoeg, maar denk ook eens aan een belevenis onder de boom. Dat is altijd een goed idee! Daarom hebben wij een overzicht gemaakt met alle leuke, spannende en grappige jeugdvoorstellingen die dit seizoen nog te zien zijn in Junushoff.  

Psssst....
De Kerstman kan natuurlijk ook in het aanbod voor volwassenen neuzen, want een heerlijk avondje uit is voor iedereen een fijn cadeau. Kijk op www.junushoff.nl voor het volledige programma.Fien & Teun de Musical - Bonte avond op de boerderij (2+)
do 4 jan 2024 15:00 uur - Grote Zaal
Wanneer de buurvrouw van Fien en Teun een avondje komt oppassen, besluiten het vrolijke boertje en boerinnetje een heuse Boeren Bonte Avond te organiseren. Dat belooft een muzikaal feest te worden, met vele bekende én nieuwe liedjes. Kom meezingen en dansen tijdens deze bonte theatershow vol grapjes en interactie.

Van Hoorne Entertainment - Rapunzel de Musical (4+)
vr 5 jan 2024 13:30 uur - Grote Zaal
Sita Vermeulen als Rapunzel, de betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en een flinke dosis humor maken ‘Rapunzel De Musical’ tot een heerlijk familie-uitje. Bekijk hier alvast een voorproefje!

Checkpoint Theater - Het dak er af! (8+)
vr 19 jan 2024 19:00 uur - Grote Zaal
Spektakel, plezier, idiote proeven, ontploffingen en knakworsten. Er is niet alleen een hoop te zien, de kinderen in de zaal doen ook maximaal mee. Hopelijk heeft Junushoff nog een dak na deze expolsieve voorstelling... 😉

Buurman & Buurman gaan verhuizen (4+)
za 17 feb 2024 - 13:30 en 15:30 uur - Grote Zaal
Buurman & Buurman wisten afgelopen seizoen de harten van vele kinderen en hun ouders te stelen. Gelukkig komen de twee onhandige klussers terug naar Junushoff met een spetterende musical. Ze brengen swingend muziektheater, waarbij de droogkomische slapstick van het klussende duo de vierplussers op het puntje van de stoel houdt. A je to!

Mees Kees Op Kamp (8+)
vr 8 mrt 2024 19:15 uur - Grote Zaal
Naast de boekenreeks en filmhits is Mees Kees eindelijk live in het theater te bewonderen. Dus hop, pak je tent in, neem je tandenborstel mee en vergeet vooral je(klein)kinderen of buurtkinderen niet: we gaan op kamp! ⛺