Kasper van Kooten i.s.m. Junushoff

Swipefestival, het échte ontmoeten
zo 2 jun ’24 13:00
zo 2 jun ’24
13:00

We kunnen niet wachten om jullie in de liefdeswatten te gaan leggen!

Het idee voor het Swipefestival is ontstaan tijdens de populaire podcast ‘Kasper Spreekt Af’. Host Kasper van Kooten raakte door talloze reacties van luisteraars over hun saaie, taaie dates en zijn eigen (te) gekke swipe avonturen steeds meer geïnspireerd om zelf een offline evenement te organiseren waarbij de nadruk op het échte ontmoeten ligt.

Als cabaretier en muzikant kan Kasper niet zonder de kracht van verbeelding en is altijd op zoek is naar live contact met mensen. Met de sfeer van De Parade of Lowlands in zijn achterhoofd tekende hij een eendaags mini-festival waarbij de focus ligt op nieuwe ontmoetingen in een veilige omgeving met geweldig entertainment, inspirerende cultuur, culinaire surprises en waardevolle wetenschap.

Het Swipefestival 2024 beleeft op 2 juni 2024 haar eerste editie. Het wordt georganiseerd en geproduceerd door de podcast Kasper Spreekt Af, in nauwe samenwerking met Theater Junushoff in Wageningen, dat met haar meerdere mooie zalen, prachtige park en geweldige team de droomlocatie voor dit evenement vormt. We kunnen niet wachten om jullie in de liefdeswatten te gaan leggen!

Met o.a.:
Grand Opening!
The Love Boat!
Hoogleraar in de liefde!
De Live Swipe!
Privé date-coach!
Ruim hartjes tegoed!
Daten op de Malediven!
Dikste jaren 80 hits!
Bloedhete koelcel!

Iedere aflevering van de podcast Kasper Spreekt Af wordt er een nieuwe naam bekend gemaakt van een gastspreker, act of artiest!