Kasper van Kooten

presenteert: Het Swipefestival
zo 2 jun ’24 13:00
zo 2 jun ’24
13:00

Kasper van Kooten, Junushoff en indebuurt.nl organiseren hét 30+ singles event van deze zomer!

Het idee voor Het Swipefestival 2024 is ontstaan tijdens de populaire podcast Kasper Spreekt Af (ruim 400.000 streams) Host Kasper van Kooten raakte door talloze reacties van luisteraars (over hun saaie, taaie dates), maar ook door zijn eigen bizarre swipe-avonturen via dating-apps, steeds meer geïnspireerd om zelf een offline evenement te organiseren waarbij de nadruk op het échte ontmoeten zou komen te liggen. De naam Swipefestival is een grote knipoog naar de meest populaire date-term ‘swipen’.

In een prachtige omgeving organiseert Kasper, samen met indebuurt.nl en Theater Junushoff, op 2 juni 2024 een eendaags festival voor iedere 30+ single die zoekt naar leuke, nieuwe mensen. En precies zoals je op de dating-apps uit allerlei smaken kunt kiezen, kun je dat op dit nieuwe festival ook. Met één groot verschil: vaak blijft het online bij foto’s swipen of een vluchtige chat, maar bij dit festival zie je vooraf geen foto’s, maar zijn er honderden leuke medebezoekers de hele middag samen in een gezellige, inspirerende, veilige en vooral ook feestelijke omgeving. Een positieve plek waar je leuke nieuwe mensen ontmoet!

Als acteur en theatermaker weet Kasper als geen ander dat een mens op zoek naar liefde niet zonder verbeelding, muziek, humor en kennis kan. Dus houd je bijvoorbeeld van een nachtclub sfeer voor een date, dan is er de intieme Amy Winehouse Tribute! Vind je technologie en reizen interessant, dan zijn er prachtige VR reizen te maken! Wil je juist meer tips voor tijdens het daten, dan is er een professionele dating coach die live tipt! Interesseert de wetenschap je, dan is er een fantastisch college van een liefdesprofessor Tila Pronk! Wil je keihard lachen samen, dan is er stand-up comedy! Lijkt een swingend 80s dansje of een romantisch boottochtje je te gek, dan zijn die mogelijkheden er ook en nog veel meer. Samen met iemand die je leuk lijkt kun je je verplaatsen over het rijke festivalterrein. En dat hoeft uiteraard niet bij één iemand te blijven, want je hebt de hele middag en kunt geheel offline meerdere hartjes uitdelen en dingen doen.

Het Swipefestival is niet alleen daten dus, maar ook niet alleen daten. En daar zit gelijk de kern: de moeilijke, spannende, vaak zenuwslopende eerste stap van een 1 op 1 date wordt hier volledig overgeslagen. Je gaat met heel veel leuke, nieuwe mensen interessante, spannende en grappige dingen doen. Zo breek je samen het ijs en ervaar je een geweldig festival met het allesomvattende thema van de liefde! En zat hij of zij er toch niet tussen en ga je weer alleen naar huis? Dan heb je een hele toffe dag gehad, en wacht je gewoon op de volgende editie van Het Swipefestival in samenwerking met indebuurt.nl

Het Swipefestival beleeft op 2 juni 2024 haar eerste editie in Theater Junushoff in Wageningen, dat met haar meerdere mooie zalen, prachtige park en geweldige team de droomlocatie voor dit evenement vormt. We kunnen niet wachten om jullie in de liefdeswatten te gaan leggen!

Voor het laatste nieuws en een programmaupdate: www.kaspervankooten.nl/swipefestival

U kunt niet meer dan 3 kaarten tegelijk bestellen.