Kasper van Kooten

presenteert: Het Swipefestival
zo 2 jun ’24 13:00
zo 2 jun ’24
13:00

Kasper van Kooten, Junushoff en indebuurt.nl organiseren hét singles event van deze zomer! Ontmoet hier meer dan 600 vrijgezellen. 

Het idee voor Het Swipefestival 2024 is ontstaan tijdens de populaire podcast Kasper Spreekt Af (ruim 400.000 streams) Host Kasper van Kooten raakte door talloze reacties van luisteraars (over hun saaie, taaie dates), maar ook door zijn eigen bizarre swipe-avonturen via dating-apps, steeds meer geïnspireerd om zelf een offline evenement te organiseren waarbij de nadruk op het échte ontmoeten zou komen te liggen. De naam Swipefestival is een grote knipoog naar de meest populaire date-term ‘swipen’.

In een prachtige omgeving organiseert Kasper, samen met indebuurt.nl en Theater Junushoff, op 2 juni 2024 een eendaags festival voor iedere 30+ single die zoekt naar leuke, nieuwe mensen. En precies zoals je op de dating-apps uit allerlei smaken kunt kiezen, kun je dat op dit nieuwe festival ook. Met één groot verschil: vaak blijft het online bij foto’s swipen of een vluchtige chat, maar bij dit festival zie je vooraf geen foto’s, maar zijn er honderden leuke medebezoekers de hele middag samen in een gezellige, inspirerende, veilige en vooral ook feestelijke omgeving. Een positieve plek waar je leuke nieuwe mensen ontmoet!

Als acteur en theatermaker weet Kasper als geen ander dat een mens op zoek naar liefde niet zonder verbeelding, muziek, humor en kennis kan. Dus houd je bijvoorbeeld van een nachtclub sfeer voor een date, dan is er de intieme Amy Winehouse Tribute! Vind je technologie en reizen interessant, dan zijn er prachtige VR reizen te maken! Wil je juist meer tips voor tijdens het daten, dan is er een professionele dating coach die live tipt! Interesseert de wetenschap je, dan is er een fantastisch college van een liefdesprofessor Tila Pronk! Wil je keihard lachen samen, dan is er stand-up comedy! Lijkt een swingend 80s dansje of een romantisch boottochtje je te gek, dan zijn die mogelijkheden er ook en nog veel meer. Samen met iemand die je leuk lijkt kun je je verplaatsen over het rijke festivalterrein. En dat hoeft uiteraard niet bij één iemand te blijven, want je hebt de hele middag en kunt geheel offline meerdere hartjes uitdelen en dingen doen.

Het Swipefestival is niet alleen daten dus, maar ook niet alleen daten. En daar zit gelijk de kern: de moeilijke, spannende, vaak zenuwslopende eerste stap van een 1 op 1 date wordt hier volledig overgeslagen. Je gaat met heel veel leuke, nieuwe mensen interessante, spannende en grappige dingen doen. Zo breek je samen het ijs en ervaar je een geweldig festival met het allesomvattende thema van de liefde! En zat hij of zij er toch niet tussen en ga je weer alleen naar huis? Dan heb je een hele toffe dag gehad, en wacht je gewoon op de volgende editie van Het Swipefestival in samenwerking met indebuurt.nl

Het Swipefestival beleeft op 2 juni 2024 haar eerste editie in Theater Junushoff in Wageningen, dat met haar meerdere mooie zalen, prachtige park en geweldige team de droomlocatie voor dit evenement vormt. We kunnen niet wachten om jullie in de liefdeswatten te gaan leggen!

Voor het laatste nieuws en een programmaupdate: www.kaspervankooten.nl/swipefestival

U kunt niet meer dan 3 kaarten tegelijk bestellen.
Swipefestival is uitverkocht voor vrouwen.

 

FAQ - Frequently Asked Questions

1. Hoe laat begint het Swipefestival en hoe laat is het afgelopen?
Op 2 juni gaan klokslag 12:00 uur de deuren van Theater Junushoff open. Vanaf dat tijdstip ben je van harte welkom. Het festivalprogramma begint om 13:00 uur en eindigt om 19:00 uur.

2.Waaruit bestaat het festivalprogramma?
Er is echt van alles te doen op het Swipefestival. Het volledige festivalprogramma kun je terugvinden op de website: Kasper van Kooten - Swipefestival

3.Hoe kom ik bij Theater Junushoff?
Het bezoekadres is :  Plantsoen 3, 6701 AS Wageningen

OPENBAAR VERVOER:
a. Vanaf Station Ede-Wageningen (dit station ligt in Ede!) naar Wageningen -> lijn 86b
 -  vertrek 11:07u  |  aankomst 11:27u
-  vertrek 11:37u  |  aankomst 11:57u
-  vertrek 12:07u  |  aankomst 12.27u
Vanaf Busstation Wageningen is het nog circa vijf minuten lopen  naar Theater Junushoff (volg bewegwijzering).

b. Vanaf Busstation Wageningen naar Station Ede-Wageningen -> lijn 86a
-  vertrek 19:00u  |  aankomst 19:20u
-  vertrek 19:30u  |  aankomst 19:50u
-  vertrek 20:00u  |  aankomst 20.20u

EIGEN VERVOER
Rondom het theater zijn (veelal gratis) parkeerplaatsen beschikbaar. Op koopavonden (elke vrijdag) en bij drukbezochte voorstellingen kan het wat moeilijker zijn een parkeerplaats te bemachtigen.

Voor informatie over parkeren in Wageningen is dit kaartje met alle beschikbare locaties handig: Parkeren Wageningen. Junushoff vindt u op deze kaart linksboven aan de gracht aan Duivendaal.

Ook de website Prettig Parkeren kan behulpzaam zijn.  

Parkeren voor mindervaliden

Schuin tegenover Junushoff op de parkeerplaats achter de Hema zijn vier invalidenparkeerplaatsen beschikbaar.

4. Is drank en eten inbegrepen in de entreeprijs?
Het welkomstdrankje wordt door de festivalorganisatie aangeboden. De overige drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening. Op het festivalterrein staan diverse foodtrucks waar je lekkere hapjes (ook vega) kunt kopen. Ook is er voor de liefhebbers een barbecue en een bierproeverij. En natuurlijk kun je in het theatercafé en de foyers van Junushoff genieten van een lekkere cappuccino, een glaasje fris, een koud biertje of een heerlijk glas wijn.

5.Hoe is de verhouding tussen de mannelijke en vrouwelijke bezoekers?
Aanvankelijk waren het vooral vrouwelijke bezoekers die een kaartje kochten voor het Swipefestival. Maar de laatste weken zijn de mannelijke bezoekers met een inhaalslag bezig. De festivalorganisatie gaat er vanuit dat deze ontwikkeling zich doorzet en dat de man-vrouw verhouding op het Swipefestival uitkomt op 40%-60%.