Junushoff speelt buiten!


In augustus gaan we weer buiten spelen in het Junushoff Park! Ook dit jaar biedt Junushoff tijdens de Wageningse Cultuurzomer twee mooie parkvoorstellingen. We verheugen ons op het theaterconcert 'Hommage à Brel' van Filip Jordens & Xavier Locus en op Patrick Nederkoorn die zijn cabaretvoorstelling 'Uit de klauwen' komt spelen. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Wees er snel bij, want de stoelen zijn altijd rap bezet!

Filip Jordens & Xavier Locus | Hommage à Brel
ma 19 aug 2024 20:00
De Vlaamse Filip Jordens zingt de allermooiste chansons van Jacques Brel. Samen met pianist Xavier Locus brengt Jordens een meesterlijke ode aan de Belgische maestro van het Franse lied. Jordens is de belichaming van Brel; hij beweegt, ademt en werkt zich in het zweet, zoals zijn held deed. Als een muzikale tornado raast Jordens langs uw oren, ogen en hart. Bekijk hier alvast een voorproefje.

Patrick Nederkoorn | Uit de klauwen (try-out)
di 20 aug 2024 20:00
Patrick is een natuurvriend. Denkt hij. Maar dan verhuist hij met vrouw en kind naar een hutje in het bos. Met wel heel veel bomen, spinnen en teken. En als er dan ook nog een wolf door zijn straat loopt, wordt het beest in hem wakker. Na de succesvolle voorstelling Hoogtij (nominatie Poelifinario, ***** in Dagblad Trouw) komt Patrick Nederkoorn met deze nieuwe cabaretvoorstelling over menselijke hoogmoed. Een humoristische trip over eten of gegeten worden. En over hoe je verandert als je denkt dat er overal gevaar loert.

De voorstellingen tijdens de Wageningse Cultuurzomer vinden plaats in het park achter Junushoff. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar een van de zalen. Wij doen alvast een zonnedansje. 

Naast de parkvoorstellingen organiseert City of Cultures Wageningen van 22 t/m 24 augustus het driedaagse ‘Festival Colombia’ in Junushoff. Van pittige empanadas tot aanstekelijke salsa: kom de Colombiaanse sfeer zien, horen en proeven! U leest er meer over op de website van het festival.

Wageningse Cultuur Zomer
Van 31 juli t/m 25 augustus verandert de stad Wageningen in een groot, divers en levendig cultureel festival tijdens de Wageningse Cultuurzomer. Het programma heeft een breed aanbod voor alle leeftijden, zoals concerten, buitenfilms, kunst, cultuureducatie, een straattheaterfestival, diverse workshops, een markt en toffe activiteiten voor kinderen en jongeren. Klik HIER voor het volledige programma van de Wageningse Cultuur Zomer.