Swipefestival groot succes!

We kijken terug op een fantastische eerste editie van het Swipefestival! Zondag 2 juni barstte Junushoff bijna uit haar voegen van de liefde die voelbaar in de lucht hing. Wij verwelkomden samen met bedenker en gastheer Kasper van Kooten 650 vrijgezellen in een heerlijke festivalsfeer.

Optredens, vakcolleges, stand-up comedy, schuifelen, varen op een loveboat, biertjes proeven, een complimenten-scan, live opnames van de podcast, keihard dansen en heerlijk eten; wat was er uitgepakt! Het theater, de foyers, tuin en zelfs de stadsgracht waren omgetoverd tot festivalterrein. Een prachtig offline evenement waarbij echte ontmoetingen en entertainment in een gezellige en veilige omgeving centraal stonden. En het doel is bereikt, want de liefde ontstond voor onze ogen!

Het Swipefestival is niet onopgemerkt gebleven. Onder andere Jeroen & Sophie, Radio Veronica, het Parool en Omroep Gelderland besteedden aandacht aan het nieuwe concept. Ook de bezoekers waren ontzettend enthousiast en beleefden een fijne dag. Wij genieten nog even na in onze liefdesbubbel!

Foto's: Peter Putters