En we zijn LIVE!

Rapapapapaaaa! Vanaf NU, dinsdag 9 mei om 10:00 uur, is het volledige theaterprogramma van seizoen 2023-2024 zichtbaar op onze website en kunnen Vrienden van Junushoff met voorrang kaarten bestellen. Een week later, op dinsdag 16 mei 10:00 uur, start de verkoop voor iedereen. Wilt u nog Vriend worden en profiteren van 7 dagen voorrang? Meld u dan nu aan via het formulier op onze website.

Lekker bladeren
Veel van onze bezoekers ontvangen in de loop van deze week een papieren kalender per post. De kalender is natuurlijk ook in ons theater af te halen. Daarnaast hebben we een online brochure voor u gemaakt waar u digitaal doorheen kunt bladeren en meteen door kunt klikken naar onze website.

Blader door de online brochure seizoen 23-24.Een greep uit het programma
Ook seizoen 23-24 willen wij u weer laten lachen, aan het denken zetten, confronteren en ontroeren. Op 22 en 23 september trappen we het nieuwe seizoen af met de tweede editie van het Nordic Jazz Festival! Daarnaast verwelkomen we in Junushoff o.a.: The Dutch Eagles, Maarten van Rossem, Gerard van Maasakkers, Maartje en Kine, Jawed es Soufi, Rundfunk, Lisa Ostermann, Fien en Teun de Musical (2+), Checkpoint (8+), Productiehuis Mevrouw Ogterop, Bert Visscher, De Kast, Lebbis & Jansen, Bertolf, Nienke Plas, Theo Nijland, de Ashton Brothers en… Van der Laan en Woe!

Via dit nieuwsbericht willen wij u laten weten dat de voorstelling NG van Van der Laan en Woe als voorproefje al voor iedereen in de verkoop is gegaan. Koop via de link snel uw kaarten.

Seizoenspresentatie
En dan hebben we nog een verrassing voor u, want de seizoenspresentatie is terug van weggeweest! We nodigen u van harte uit voor een avond vol voorpret en sneak peeks op zaterdag 13 mei. Het wordt een feestelijke avond met hapjes, drankjes en vrolijkheid. De presentatie is in handen van cabaretière, actrice en schrijfster Sanne Wallis de Vries. Bestel een (gratis) kaartje en wees erbij.

Kaartverkoop
U kunt uw kaarten vanaf dinsdag 16 mei 10:00 uur online bestellen via onze website, of tijdens de openingstijden van onze Theaterkassa. De Theaterkassa is maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling geopend. Telefoonnummer: (0317) 46 55 00, mail: info@junushoff.nl. 

Namens het hele team én alle artiesten: tot ziens in Junushoff!