En we zijn LIVE!

Rapapapapaaaa! Vanaf NU, dinsdag 14 mei om 10:00 uur, is het volledige theaterprogramma van seizoen 2024-2025 zichtbaar op onze website en kunnen Vrienden van Junushoff met voorrang kaarten bestellen. Een week later, op dinsdag 21 mei 10:00 uur, start de verkoop voor iedereen. Wilt u nog Vriend worden en profiteren van 7 dagen voorrang? Meld u dan nu aan via het formulier op onze website.

Lekker bladeren
Onze vaste bezoekers ontvangen in de loop van deze week een papieren kalender per post. De kalender is natuurlijk ook in ons theater af te halen. Daarnaast hebben we een online brochure voor u gemaakt waar u digitaal doorheen kunt bladeren en meteen door kunt klikken naar onze website.

Blader door de online brochure seizoen 24-25.Een greep uit het programma
Ook in seizoen 24-25 willen we vermaken, prikkelen, de blik verruimen, verrassen en gewoon een fijne avond uit aanbieden. Kwaliteit is daarbij het uitgangspunt.
U kunt in het nieuwe seizoen huiveren bij de gestyleerde horror van Jakop Ahlbom, u gaat met buikpijn van het lachen de zaal uit bij Plien en Bianca en u geniet van het meesterlijke acteerwerk van Jacob Derwig. Tineke Schouten is er weer en Tim Fransen en Introdans en de Blazers en Ellen ten Damme en…. Kijkt u zelf maar!

Seizoenspresentatie
Heeft u al kaarten voor de seizoenspresentatie van vanavond? We nodigen u van harte uit voor een avond vol voorpret en sneak peeks op dinsdag 14 mei om 20:15 uur. De presentatie is in handen van niemand minder dan Nathalie Baartman. We geven een mooi voorproefje met bijdragen van Marlene Bakker, Bernard Gepken, Char Li Chung (Theater Oostpool), Boban Benjamin Braspenning en Harry Sacksioni.  Het wordt een feestelijke avond met hapjes, drankjes en vrolijkheid.  Bestel een (gratis) kaartje en wees erbij. 

Kaartverkoop
U kunt uw kaarten vanaf dinsdag 21 mei 10:00 uur online bestellen via onze website, of tijdens de openingstijden van onze Theaterkassa. De Theaterkassa is maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling geopend. Telefoonnummer: (0317) 46 55 00, mail: info@junushoff.nl. 

Namens het hele team én alle artiesten: tot ziens in Junushoff!