Sirene Sale juni 🚨

Wanneer elke eerste maandag van de maand om 12:00 uur het luchtalarm wordt getest, start bij Junushoff de Sirene Sale! Voor de laatste Sirene Sale van dit theaterseizoen hebben we een hele bijzondere toneelvoorstelling uitgekozen. U bestelt tot morgen (dinsdag 4 juni) 12.00 uur kaarten met 50% korting voor 'Panic Room' van Theater Utrecht. Een intiem, poëtisch en fysiek duet van twee mensen die samen opgesloten zitten. Donderdag 13 juni staat Panic Room bij ons op de planken.

Via de website bestelt u kortingskaarten met de actiecode 'sirenesale'. Tijdens de openingstijden van de kassa (10.00 - 14.00 uur) reserveert u uw kaarten met korting telefonisch of aan de balie. Wees er snel bij, op = op!

Theater Utrecht | Panic Room
Do 13 juni, 20:15 uur in de Grote Zaal
Panic Room is een intieme en lijfelijke voorstelling over sterven en afscheid nemen. Waar eindigt het recht op het langste leven en begint de verantwoordelijkheid voor de dood van de ander?

Midden in een Niemandsland staat een huis waar twee geliefden elkaar treffen. De één is ziek en op de vlucht voor het onontkoombare einde. De ander is een oorlogscorrespondent die terugkeert van een levensveranderende reis naar een conflictgebied. In een race tegen de klok dringt het verleden zich aan hen op en dwingt hen elkaar tot op het bot te fileren. Eén ding is zeker: in het diepste donker schuilt een nog grotere duisternis.

"Om in te lijsten en met je mee te dragen." - Trouw ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Hartverscheurend" - de Volkskrant ⭐️⭐️⭐️⭐️

Sirene Sale
Op iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur, wanneer de sirenes gaan, stelt Junushoff 100 kaarten voor een voorstelling beschikbaar die u met 50% korting kunt kopen. Om welke voorstelling het gaat maken we pas bekend op het moment dat de sirenes afgaan. Zeker is wel dat het iedere keer een niet te missen theaterervaring is.

De actie is altijd 24 uur geldig, tot dinsdag 12.00 uur, of zolang de voorraad strekt. Via de website bestelt u kortingskaarten met de actiecode 'sirenesale'.  Tijdens de openingstijden van de kassa (10.00 - 14.00 uur) reserveert u uw kaarten met korting telefonisch of aan de balie. Wees er snel bij, op = op! De geselecteerde voorstelling wordt bekend gemaakt via deze website en onze social media kanalen (Facebook, Instagram en Twitter).

Voorwaarden 
Deze Sirene Sale is niet te reserveren in combinatie met andere aanbiedingen en geldt niet voor reeds geboekte kaarten.