Sirene Sale maart 🚨

De eerste maandag van de maand, dus het is weer tijd voor de Sirene Sale! Je bestelt tot morgen (dinsdag 5 maart) 12.00 uur kaarten met 50% korting voor 'The Billy Joel Experience' van Alexander Broussard en zijn band 003. Ze spelen de hits van een van de succesvolste artiesten uit de popgeschiedenis. Do 14 maart staat dit grandioze theaterconcert in Junushoff!

Via de website bestelt u kortingskaarten met de actiecode 'sirenesale'. Tijdens de openingstijden van de kassa (10.00 - 14.00 uur) reserveert u uw kaarten met korting telefonisch of aan de balie. Wees er snel bij, op = op!

Alexander Broussard & 003
The Billy Joel Experience The Album Tour
Do 14 maart, 20:15 uur in de Grote Zaal
Billy Joel is een van de succesvolste artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan dertig top 10-hits op zijn naam staan. Welke wil je dan het liefste horen? Bij Alexander Broussard en zijn band 003 bepaalt het publiek welke nummers er worden gespeeld. Klinkt als muziek in de oren toch? In ‘The Billy Joel Experience: The Album Tour’ spelen ze voor de pauze één van de twaalf albums van Piano Man Joel, daarna coveren ze een aantal van z’n grootste hits. En hoe! Laat dat maar aan Broussard en zijn vijf muzikanten over, die bij het SBS6-programma ‘The Tribute: Battle Of The Bands’ een 9,2 van zowel publiek als jury kregen. Voor zo’n cijfer moet zelfs Billy hard werken.

Sirene Sale
Op iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur, wanneer de sirenes gaan, stelt Junushoff 100 kaarten voor een voorstelling beschikbaar die u met 50% korting kunt kopen. Om welke voorstelling het gaat maken we pas bekend op het moment dat de sirenes afgaan. Zeker is wel dat het iedere keer een niet te missen theaterervaring is.

De actie is altijd 24 uur geldig, tot dinsdag 12.00 uur, of zolang de voorraad strekt. Via de website bestelt u kortingskaarten met de actiecode 'sirenesale'.  Tijdens de openingstijden van de kassa (10.00 - 14.00 uur) reserveert u uw kaarten met korting telefonisch of aan de balie. Wees er snel bij, op = op! De geselecteerde voorstelling wordt bekend gemaakt via deze website en onze social media kanalen (Facebook, Instagram en Twitter).

Voorwaarden 
Deze Sirene Sale is niet te reserveren in combinatie met andere aanbiedingen en geldt niet voor reeds geboekte kaarten. 

Â