Sirene Sale december

De eerste maandag van de maand, dus het is weer tijd voor de Sirene Sale! Op iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur, wanneer de sirenes gaan, stelt Junushoff 100 kaarten voor een voorstelling beschikbaar die u met 50% korting kunt kopen. U bestelt tot morgen (di 6 december) 12.00 uur kaarten met 50% korting voor het theaterconcert Elvis Never Left The Building Part II met Annet Malherbe, Frederique Spigt en het Noordpool Orkest.

Via de website bestelt u kortingskaarten met de actiecode 'sirenesale'. Tijdens de openingstijden van de kassa (10.00 - 14.00 uur) reserveert u uw kaarten met korting telefonisch of aan de balie. Wees er snel bij, op = op!

Elvis Never Left The Buildi
Annet Malherbe, Frederique Spigt en het Noordpool Orkest.
Vrijdag 16 december 20.15 uur - Grote Zaal Junushoff

Met hun Elvis Presley-show bouwden hartsvriendinnen Frédérique Spigt en Annet Malherbe in 2015 een feestje in de theaters. Aan het eind van de avond stond de zaal tot aan de achterste rij te rock-‘n-rollen op ‘Hound Dog’ en ‘Jailhouse Rock’.

Frédérique Spigt en Annet Malherbe rocken dit seizoen opnieuw de kroonluchters van het plafond met prachtige ballades en gouwe ouwe rockers. geruggesteund door een groot orkest bestaande uit een bigband, strijkers en houtblazers en pianist Roel Spanjers. Het Noordpool Orkest onder de bezielende leiding van Reinout Douma is de ideale partner voor de beide Queens en het gevarieerde repertoire van Elvis. Zelden maak je een theateravond mee die je zo in vuur en vlam zet!

Sirene Sale
Op iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur, wanneer de sirenes gaan, stelt Junushoff 100 kaarten voor een voorstelling beschikbaar die u met 50% korting kunt kopen. Om welke voorstelling het gaat maken we pas bekend op het moment dat de sirenes afgaan. Zeker is wel dt het iedere keer een niet te missen theaterervaring is.

De actie is altijd 24 uur geldig, tot dinsdag 12.00 uur, of zolang de voorraad strekt. Via de website bestelt u kortingskaarten met de actiecode 'sirenesale'.  Tijdens de openingstijden van de kassa (10.00 - 14.00 uur) reserveert u uw kaarten met korting telefonisch of aan de balie. Wees er snel bij, op = op! De geselecteerde voorstelling wordt bekend gemaakt via deze website en onze social media kanalen (Facebook, Instagram en Twitter).

Voorwaarden 
Deze Sirene Sale is niet te reserveren in combinatie met andere aanbiedingen en geldt niet voor reeds geboekte kaarten.