Sirene Sale maart

De eerste maandag van de maand, dus het is weer tijd voor de Sirene Sale! Op iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur, wanneer de sirenes gaan, stelt Junushoff 100 kaarten voor een voorstelling beschikbaar die u met 50% korting kunt kopen. U bestelt tot morgen (dinsdag 7 maart) 12.00 uur kaarten met 50% korting voor de toneelvoorstelling 'RECHT' van de Veenfabriek! 

Via de website bestelt u kortingskaarten met de actiecode 'sirenesale'. Tijdens de openingstijden van de kassa (10.00 - 14.00 uur) reserveert u uw kaarten met korting telefonisch of aan de balie. Wees er snel bij, op = op!

RECHT | Veenfabriek | Donderdag 16 maart 20:30 uur - Kleine Zaal Junushoff

In een chique nachtclub niet ver van het Vredespaleis in Den Haag laaft een gezelschap van juristen zich aan whisky en sexy danseressen. Tegen de achtergrond van een wereld vol rampen en ellende praten deze mannen met macht, gespecialiseerd in internationaal humanitair recht, over politiek en geld. Soms afgeleid door het broeierige entertainment van de nacht proberen ze de beste beslissingen te nemen om het goede te doen voor de wereld. Beslissingen over leven en dood. Schenk de glazen vol, we werken de hele nacht door.

‘RECHT’ is het tweede deel van het drieluik ‘De Klap’, waarin schrijver en regisseur Joeri Vos personages portretteert die zich (min of meer) professioneel moeten verhouden tot een ontwrichtende gebeurtenis op het wereldtoneel. In de eerste aflevering, ‘KRANT’, probeerde de redactie van een krant zo goed en kwaad als mogelijk verslag te doen van de catastrofe in Chili. In 2024 volgt het slot, ‘HULP’. De drie voorstellingen staan op zichzelf, maar ze allemaal zien is natuurlijk warm aanbevolen.

Sirene Sale
Op iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur, wanneer de sirenes gaan, stelt Junushoff 100 kaarten voor een voorstelling beschikbaar die u met 50% korting kunt kopen. Om welke voorstelling het gaat maken we pas bekend op het moment dat de sirenes afgaan. Zeker is wel dt het iedere keer een niet te missen theaterervaring is.

De actie is altijd 24 uur geldig, tot dinsdag 12.00 uur, of zolang de voorraad strekt. Via de website bestelt u kortingskaarten met de actiecode 'sirenesale'.  Tijdens de openingstijden van de kassa (10.00 - 14.00 uur) reserveert u uw kaarten met korting telefonisch of aan de balie. Wees er snel bij, op = op! De geselecteerde voorstelling wordt bekend gemaakt via deze website en onze social media kanalen (Facebook, Instagram en Twitter).

Voorwaarden 
Deze Sirene Sale is niet te reserveren in combinatie met andere aanbiedingen en geldt niet voor reeds geboekte kaarten.