Kunst in Junushoff: expositie Sonja Kemp

Junushoff is niet alleen een plek voor theater, maar ook voor kunst! In de Parkfoyer hangen regelmatig uiteenlopende exposities van (regionale) kunstenaars. Van 12 januari t/m 22 februari is het fleurige werk van kunstenares Sonja Kemp uit Bennekom te bewonderen.

Sonja Kemp
Kunstenares Sonja Kemp exposeert in de Parkfoyer haar kleurrijke schilderijen. Ze vertelt het volgende over haar werk:

"Kunst in verschillende vormen. Dat vind ik interessant. De ene kunstvorm versterkt de ander of ze staan volledig los van elkaar. De keuze voor een kunstvorm heb ik daarom los gelaten, wat te zien is in de diversiteit van mijn werk. Ik schilder en maak objecten van klei of gerecyclede materialen. Ook maak ik illustraties voor wenskaarten en boeken. Daarnaast kan ik me verliezen in het schrijven van verhalen. Het is denk ik wel duidelijk dat ik mij niet graag in een hokje laat stoppen. Inspiratie haal ik overal vandaan. Uit vorm, kleur, natuur, kunst, boeken, tijdschriften en het dagelijkse leven.'

U treft HIER meer informatie over Sonja Kemp en haar werk. 

Openingstijden
De expositie is van 12 januari t/m 22 februari gratis toegankelijk tijdens de openingstijden van het theater: Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur en een uur voor aanvang van een voorstelling. Loop gerust binnen bij Junushoff!