Laura van Dolron

Heel
wo 24 apr ’24 20:30
wo 24 apr ’24
20:30
  • wo 24 apr ’24
    20:30
    Kleine Zaal

“Van Dolron is een natuurkracht die de wereld zacht maakt.” (NRC *****)

“Laura van Dolron is een natuurkracht die de wereld zacht maakt, met haar helende, nuchtere woorden en haar positieve blik op de wereld”, schreef NRC eerder in een vijfsterrenrecensie. Na de rauwe eerlijkheid in ‘Geen Verhaal’ en het optimistische liefdesverhaal in ‘De Uitnodiging’ gaat ze haar nieuwe voorstelling op zoek naar heelheid, voorbij ‘alles goed’, voorbij de small talk.

‘Alles goed?’, vragen we elkaar in het café. Op zo’n toon dat ‘ja’ het enige antwoord kan zijn. In ‘Heel’ deelt Laura waar zij en de wereld nu staan. Ze biedt hoop en troost, en zoekt met humor en zelfspot naar het universele in het persoonlijke en andersom. Zoals altijd herkenbaar, ontroerend en inspirerend met het publiek als vertrouweling én favoriete tegenspeler.

Wat komt onze pijn ons vertellen? En wat vertelt ons verdriet en onze eenzaamheid? Transformeren deze als we durven te luisteren? ‘Heel’ gaat over ons en alle levende wezens die met elkaar verbonden zijn. Over dat we heel blij, heel rustig, heel open, heel kwetsbaar, heel ‘heel’ de zaal verlaten.

Credits

foto: Anouk van Kalmthout