ADF SAMSKI & BLACK ACID

ADF Samski
do 15 sep ’22 21:30
do 15 sep ’22
21:30
  • do 15 sep ’22
    21:30
    Kleine zaal ongeplaceerd
    kaartverkoop niet via Junushoff

‘Wat begrepen is hoeft niet uitgelegd te worden’

ADF Samski gaat viraal! Hij is doorgebroken in de scene door zijn releases Breitling, No Hook 1,2 en 3 die hij in eigen beheer en zonder management heeft uitgebracht. ADF Samski is 19 jaar maar heeft een oude ziel, wat hij maakt heeft 90’s en 00’s Hip Hop invloeden maar klinkt fris en vernieuwend tegelijk. Met zijn squad ADF (alleen de fam) laat hij zien dat ‘hood’ niet alleen stress is maar dat je ook plezier kanhebben. Ondertussen heeft ADF Samski zijn debuutalbum ”Fresh Prince Van Noord” uitgebracht waarmee hij binnen 3 kwartier meer dan 10 miljoen streams pakte!

Black Acid kan je omschrijven als autonoom buitenbeen binnen de hiphopscene. Black Acid kwam voor het eerst in de belangstelling met ‘Eigen Schuld’ van hun ‘Beter Nu Dan Ooit EP’, een track die al werd mee geschreeuwd op menig festival. 
Eerder waren de boys al te zien op o.a. Woo Hah!, Zwarte Cross, Vestival, Grow Festival, SMIB x TNO Fest, We Are Electric en deelden ze het podium met Smooky Margielaa, Zwart Licht en Leafs. Deze boys staan uiteraard klaar voor meer!

Een concert van POPUPOP!
Tickets