De Voorstelling

Herman van Veen
do 11 mei ’23 - vr 12 mei ’23
do 11 mei ’23
-
vr 12 mei ’23

“Onvermoeibaar en onverslijtbaar. Ga het vooral aanschouwen.” (Algemeen Dagblad)

 

Herman van Veen laat ons weten dat hij, ondanks dat hij van gisteren is, nog steeds begrijpt wat hij bedoelt, honderduit zingt, viool speelt en danst wat hij dansen kan. Ook al krijgt de tijd er vat op en is er steeds meer vroeger, het nieuwe gaat er nooit vanaf. Daarom gaat hij weer op pad langs de theaters, ook het onze. Samen met Kees Dijkstra en zijn contrabas, Jannemien Cnossen en haar viool en Edith Leerkes met haar bos gitaren. Zo komt alles goed. Herman speelt, danst en zingt door tot pierlala ons leven redt. “Onvermoeibaar en onverslijtbaar. Ga het vooral aanschouwen,” schreef Algemeen Dagblad over zijn laatste show ‘Dat kun je wel zien’. Grijp deze kans. Dus.

In de pers

Trouw **** over ‘Dat kun je wel zien’:“Clown Herman is nog altijd een genot om naar te kijken. (…) Het hoge niveau van de avond is mede te danken aan de virtuoze muzikanten die Van Veen heeft meegebracht. (…) Hiervoor past slechts een diepe buiging.”

Het Parool over ‘Dat kun je wel zien’:“Een abstract-biografische voorstelling met de luchtige diepgang die hem zo eigen is.”

Algemeen Dagblad over ‘Dat kun je wel zien’:“Onvermoeibaar en onverslijtbaar. Ga het vooral aanschouwen.”

Credits

Foto: Mark Uyl