SPOKEN Awards on Tour

Stichting SPOKEN
do 13 apr ’23 20:30
do 13 apr ’23
20:30
  • do 13 apr ’23
    20:30
    Kleine Zaal

Een fascinerende en bruisende muzikale avond.” (NRC Handelsblad).

Spoken word is een mix tussen hiphop en poëzie en dankzij de pakkende en krachtige voordrachten vooral bij jongeren steeds populairder. Spoken-word-artiesten geven door het spelen met woorden en ritme een puur en direct inkijkje in wat hen bezighoudt en zorgen zo voor inspiratie, verbinding en vermaak. ‘SPOKEN Awards On Tour’ neemt je mee naar de roots van het genre en zoomt in op de historie van woordkunst in Nederland. In regie van de Rotterdamse theatermaker Tjon Rockon ontmoet je ijzersterke spoken-word-performers: Zaïre Krieger, Gilles Renard, Marrit Jellema, De 1’3 en Guus van der Steen. “Een fascinerende en bruisende muzikale avond.” (NRC Handelsblad)

“Een fascinerende en bruisende muzikale avond”

NRC★★★★★

In de pers

NRC
“Een fascinerende en bruisende muzikale avond”

“Ook zonder de imponerende introductie had de avond genoeg bezieling om de uiteenlopende categorieën van de winnaars met elkaar te verbinden.”

“De speels gecoördineerderegie van de Rotterdamse theatermaker Tjon Rockon zorgde voor cohesie en liet genoeg ruimte over voor de vrije val die spokenword-avonden zo bijzonder kan maken.”

Credits

regie: Tjon Rockon | tekst en performance: De 1’3, Gilles Rénard, Guus van der Steen, Marrit Jellema en Zaïre Krieger | video: Marco Martens | toneelbeeld: Dennis Vooren | licht en decor: Ruben Barzilay

Foto: Mo Alzoabi