Ik zou liever Angel heten

Mevrouw Ogterop - Lotte Dunselman en Wouter van Oord
do 6 apr ’23 20:30
do 6 apr ’23
20:30
  • do 6 apr ’23
    20:30
    Kleine Zaal

Theatraal en muzikaal feest vol menselijkheid, liefdesperikelen en nachtelijke stiltes. 

‘Ik zou liever Angel heten’ is een theatraal en muzikaal feest vol menselijkheid, liefdesperikelen en nachtelijke stiltes, waarin personages, teksten, kostuums en situaties elkaar in hoog tempo afwisselen. ‘Who is afraid of Virginia Woolf’ meets ‘Festen’ meets ‘Twee Stemmen’ van Jeroen Willems.

Een stel krijgt in hun vakantiehuisje onverwacht bezoek van twee andere koppels. Er ontstaat een ongemakkelijke situatie; niet iedereen kent elkaar. Ze eten, drinken, drinken, drinken en praten. Naarmate de avond vordert, worden de gesprekken intenser en intiemer, zoeken ze de uitersten van elkaars kwetsbaarheid op en komen extreme meningen op tafel. Zijn ze geworden wie ze wilden worden? Of verschuilen ze zich achter de rol die ze nu eenmaal toegewezen hebben gekregen in het leven?

Alle rollen in ‘Ik zou liever Angel heten’ worden gespeeld door Lotte Dunselman en Wouter van Oord, die voortdurend transformeren van personage. Productiehuis Mevrouw Ogterop is opgericht door Schouwburg Ogterop Meppel om in Drenthe professionele voorstellingen te ontwikkelen. De artistieke leiding is in handen van Lotte Dunselman.

Credits

tekst: Jibbe Willems | met: Lotte Dunselman, Wouter van Oord en livemuzikanten

Foto: Miek Uittenhout