Warm

Kasper van der Laan
wo 5 apr ’23 20:15
wo 5 apr ’23
20:15
  • wo 5 apr ’23
    20:15
    Grote Zaal
    uitverkocht

Tweede voorstelling van “Een natuurtalent” (AD *****).

Kasper van der Laan was publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018, werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019 en genomineerd voor de Neerlandsch Hoop 2020 voor zijn juichend ontvangen debuutvoorstelling ‘1 Kilo’. “Van der Laan fascineert oneindig”, schreef de NRC in een vijfsterrenrecensie. “Een natuurtalent”, voegde AD daaraan toe, ook al met vijf sterren.

Is het cool, chill, fresh of hot? Nee joh, het is ‘Warm’, de tweede voorstelling van Kasper van der Laan. Deze mafkees blijft maar aanstormen en is ongekend grappig, absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en ook nog eens sexy. 

In de pers

Algemeen Dagblad ***** over ‘1 Kilo’:“Kasper van der Laan is een natuurtalent.”

de Volkskrant **** over ‘1 Kilo’:“Het soort lach dat hij ermee opwekt is niet het type keiharde schater-en-weer-door-naar-de-volgende-grap, maar zo’n lekker lange slappe lach die in golfbewegingen door de zaal trekt: de lach die een absurdist krijgt wanneer hij er telkens een nóg raarder schepje bovenop doet. (…) Het duurde even, maar dan ben je ook wat: de bijzonderste debutant van het jaar.”

NRC Handelsblad ***** over ‘1 Kilo’:“Kasper van der Laan fascineert oneindig in absurde show.”

Credits

Foto: Aisha Zeijpveld