Drift

Elke Vierveijzer
wo 8 mrt ’23 20:30
wo 8 mrt ’23
20:30
  • wo 8 mrt ’23
    20:30
    Kleine Zaal
    geannuleerd

Elke Vierveijzer is  in blijde verwachting. Dat is voor haar natuurlijk fantastische nieuws, maar dat brengt tevens met zich mee dat zij haar tournee met de nieuwe voorstelling Drift, die gepland stond voor februari t/m mei 2023, uit zal moeten stellen. Deze voorstelling gaat dus nu helaas niet door.

Voor haar voorstelling ‘Lucht’ ontving Elke Vierveijzer de Poelifinario 2021, de prijs voor het meest indrukwekkende kleinkunstprogramma van het seizoen. Het vervolg is een muzikale reis langs de driften, angsten en drijfveren van de mens, langs onze diepste verlangens en de dingen in onszelf waar we bang voor zijn. Elke gaat op zoek naar wat we liever verborgen houden en wordt daarbij ondersteund door diepe drums en vunzige bassen. 
“Vierveijzer toont zich één van de beste liedschrijvers van Nederland. Ze is meer dan de klassieke kleinkunstenaar die met een stapel liedjes langs de theaters trekt; ze legt overdonderend veel beleving in wat ze zingt en zegt.” (VSCD-cabaretjury Poelifinario)

“Vierveijzer toont zich één van de beste liedschrijvers van Nederland. Ze is meer dan de klassieke kleinkunstenaar die met een stapel liedjes langs de theaters trekt; ze legt overdonderend veel beleving in wat ze zingt en zegt.”

VSCD-cabaretjury Poelifinario

Credits

teksten, zang en gitaar: Elke Vierveijzer | muziek: Elke Vierveijzer en Michiel Wetzer | toetsen: Michiel Wetzer | regie en dramaturgie: Kim Arnold en Eveline Mol | lichtontwerp en techniek: Niels Kingma

Foto: Elke Vierweijzer