En Route

Fred van Leer
wo 22 feb ’23 20:00
wo 22 feb ’23
20:00
  • wo 22 feb ’23
    20:00
    Grote Zaal
    geannuleerd

Deze voorstelling is geannuleerd. Fred van Leer is overwerkt en moet rust nemen. Het is niet bekend wanneer de theatertournee wordt hervat. We wensen Fred veel beterschap!
Kaartkopers krijgen persoonlijk bericht.

Wie Fred van leer zegt, zegt ‘Say Yes To The Dress’. Afgelopen seizoenen ging de bekendste stylist van de Nederlandse televisie ook het theater in, en wel met ‘Leer van Fred Live’. Het was een weergaloos succes met in totaal ruim 80.000 laaiend enthousiaste bezoekers en Theaterparadijs vond vijf sterren te weinig: “Een absolute aanrader, waarvoor ik het liefst eenmalig een zesde ster in ons classificatiesysteem in het leven zou roepen.”

Omdat Fred en zijn publiek er geen genoeg van kunnen krijgen, komt hij met een compleet nieuwe show, waarin alles nog verrassender en hilarischer is. Rode draad is zijn alledaagse haast. Er gaat geen dag voorbij of Fred is onderweg. Waar hij de energie vandaan haalt?

‘Alsmaar onderweg. Continu auto in, auto uit. Zit ik niet hier, dan sta ik wel daar. 

Of ik lig ergens…’ In En Route vertelt Fred van Leer wat er allemaal op zijn pad komt. Gebeurtenissen die je ontroeren, doen verbazen, aan het lachen maken en waarbij je als publiek, misschien, ook nog eens aan het woord komt.  

“Zijn theaterdebuut is een absolute aanrader en een voorstelling waarvoor ik het liefst eenmalig een zesde ster in ons classificatiesysteem in het leven zou roepen.”

Theaterparadijs over ‘Leer van Fred Live’ *****:

Credits

Foto: Nick van Ormondt