Ego

Alex Ploeg
za 14 jan ’23 20:15
za 14 jan ’23
20:15
  • za 14 jan ’23
    20:15
    Grote Zaal

“Je lacht je de ballen uit je broek.” (De Telegraaf ****)

De Volkskrant riep Alex Ploeg uit tot hét comedytalent van 2018, NRC Handelsblad tipte hem als een van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn viersterrendebuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. O ja, tussendoor bedacht en speelde hij in het satirische sketchprogramma ‘Klikbeet’. Genoeg om een opgeblazen ego van te krijgen en naast je schoenen te gaan lopen. In zijn nieuwe theaterprogramma knalt Alex harde grappen, absurde sketches en meeslepende liedjes de zaal in. Over het ‘EGO’ in al zijn vormen, de strijd aangaan met jezelf en het onzekere voor het zekere nemen. Alex Ploeg fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze.

“Je lacht je de ballen uit je broek"

De Telegraaf ★★★★☆

In de pers

Trouw ****:“Met ‘EGO’ bewijst hij dat hij meer is dan een goede grappenmaker.”

De Telegraaf ****:“Je lacht je de ballen uit je broek, om maar even binnen de thematiek van zijn voorstelling te blijven. Ploeg beschikt over een innemende persoonlijkheid, speelt met overtuigingskracht en bouwt zijn voorstelling op in een fijne energie met herkenbare onderwerpen.”

NRC Handelsblad ***:“Ploeg krijgt een zaal anderhalf uur aan het lachen en kan ondertussen een geweldig potje gitaarspelen.”

Credits

Foto: Mark David