Elvis Never Left The Building Part II

Noordpool Orkest, Annet Malherbe & Frederique Spigt
vr 16 dec ’22 20:15
vr 16 dec ’22
20:15
  • vr 16 dec ’22
    20:15
    Grote Zaal

Frédérique Spigt en Annet Malherbe rocken de kroonluchters van het plafond. 

Met hun Elvis Presley-show bouwden hartsvriendinnen Frédérique Spigt en Annet Malherbe in 2015 een feestje in de theaters. “Aan het eind van de avond stond de zaal tot aan de achterste rij te rock-‘n-rollen op ‘Hound Dog’ en ‘Jailhouse Rock’”, schreef een heupwiegende recensent van de Volkskrant. Komend seizoen gaat het duo dat feest nog eens stevig overdoen. In deel twee van hun ode aan The King of Rock-‘n’-Roll worden Spigt en Malherbe geruggesteund door een groot orkest bestaande uit een bigband, strijkers en houtblazers, aangevuld met soul- en rhythm & blues-pianist Roel Spanjers. Het Noordpool Orkest onder de bezielende leiding van Reinout Douma is de ideale partner voor de beide Queens en het gevarieerde repertoire van Elvis. De iconische zanger had namelijk een grote liefde voor het orkest. In ‘Elvis Never Left The Building Part II’ rocken Spigt en Malherbe de kroonluchters opnieuw van het plafond met prachtige ballades en gouwe ouwe rockers.

In de pers

De Volkskrant *** over ‘Elvis Never Left The Building’:“Aan het eind van de avond stond de zaal tot aan de achterste rij te rock-‘n-rollen op ‘Hound Dog’ en ‘Jailhouse Rock’.”

Algemeen Dagblad over ‘Elvis Never Left The Building’:“Zelden maak je een theateravond mee die je zo in vuur en vlam zet.”

 

Credits

dirigent: Reinout Douma | met: Noordpool Orkest, Frédérique Spigt en Annet Malherbe | piano: Roel Spanjers

Foto: Patricia Steur