OPPERHOND

Ramon Chatrer
wo 7 dec ’22 20:30
wo 7 dec ’22
20:30
  • wo 7 dec ’22
    20:30
    Kleine Zaal

Muzikale cabaretvoorstelling over er net niet bij horen.

Cabaretier en zanger Ramon Chatrer (oud-Frans voor ‘castreren’) won in 2020 de jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij was te horen met een muzikale column bij Giel Beelen op NPO Radio 2 en vorig jaar haalde hij de finale op het Amsterdams Kleinkunst Festival.

In ‘OPPERHOND’ vraagt Ramon zich af waarom we ons altijd gedragen zoals van ons wordt verwacht? Hij neemt het op voor jou en alle andere mensen die er nét niet bij horen. Bij Ramon hoor jij er wel bij, zelfs zonder rijbewijs of zonder tatoeages en zéker zonder schemerlamp. “Ramon is niet alleen een goede speler en zanger, maar ook een intrigerende maker.” (jury Groninger Studenten Cabaret Festival)

In de pers

Jury Groninger Studenten Cabaret Festival:“Ramon is niet alleen een goede speler en zanger, maar ook een intrigerende maker, die fantasie en werkelijkheid op een spannende manier door elkaar laat lopen.”

Theaterkrant:“Ramon Chatrer weet grote, herkenbare gevoelens en sentimenten te vertalen in mooie, weemoedige liedjes.”

Jury Amsterdams Kleinkunst Festival:“Ramon toont durf, grote muzikaliteit en oorspronkelijkheid in zijn liedteksten en composities.”

Credits

Foto: Anne van Zantwijk