Het Debuut 2022

Via Rudolphi Producties
do 27 okt ’22 20:30
do 27 okt ’22
20:30
  • do 27 okt ’22
    20:30
    Kleine Zaal

Ontdek aanstormend theatertalent tijdens deze elfde editie.

Al heel lang niet meer weg te denken uit het theaterlandschap: ‘Het Debuut’. “Een van de meer bewonderenswaardige concepten in de theaterwereld”, schreef NRC Handelsblad bij het tienjarig jubileum in 2021. Al jaren gaat Via Rudolphi Producties de toneelscholen af op zoek naar veelbelovende nieuwe makers die raken, ontroeren, schuren en verbazen en selecteert van hen drie voorstellingen, die samen een avontuurlijke theateravond vormen. Als een van de eersten kun je zo de makers van de toekomst zien, pioniers waar je mogelijk nog veel van gaat horen. 

‘Het Debuut’ is voor veel beginnende makers van onschatbare waarde gebleken, maar blijkt ook voor een beetje avontuurlijk ingestelde theaterliefhebber een gouden tip. “Het levert consequent spannende theateravonden op, waarin je jonge makers ontmoet waar je vaak nog veel van blijft horen.” (Theaterkrant over de editie van 2019.

“Een van de meer bewonderenswaardige concepten in de theaterwereld.”

NRC Handelsblad in 2021

In de pers

Theaterkrant in 2021:“Met het opheffen van het ITS Festival worden initiatieven als Het Debuut nóg belangrijker.”
De Volkskrant in 2019: “Het Debuut is een van de beter bewaarde geheimen van het Nederlandse theater. Spannend, beangstigend en ontwrichtend – dat is precies waarom je naar Het Debuut gaat.”