Kaartverkoop

Reserveren gaat snel online via www.junushoff.nl waar u direct uw bestelling kunt afhandelen en uw e-ticket vanuit uw Junushoff account kunt downloaden. U kunt ook bij onze Theaterkassa een kaartje kopen.

De Theaterkassa is geopend van maandag t/m vrijdag van 10 - 14 uur. Uw email wordt altijd beantwoord.  (0317) 465500 en per e-mail via info@junushoff.nl

Voor een rolstoelplaats kunt u mailen naar info@junushoff.nl of bellen met (0317) 46 55 00.

Reserveren van rij- en stoelnummer is nog niet bij elke voorstelling mogelijk. 

E-tickets

U kunt kaarten die u via onze website reserveert en betaalt, zelf uitprinten of downloaden op uw mobiele telefoon. Ga daarvoor naar uw Junushoff account en kijk onder Mijn Agenda. Op het ticket staat een barcode die wij scannen bij de entree. U kunt uw ticket ook vanaf uw mobiele telefoon door ons laten scannen, dan is een print niet nodig.

Betalingsmogelijkheden

Online kunt u betalen met Ideal, creditcard (mastercard en visa) of PODIUMcadeaukaart.

Aan onze Theaterkassa kunt u behalve contant en met pin, betalen met Junushoff Tegoedbonnen, Nationale Theater- & Concertbonnen, PODIUM Cadeaukaarten, papieren VVV Cadeaubonnen en Proef Wageningen cadeaubonnen of met uw digitale tegoed.

Heeft u telefonisch of via e-mail plaatsen gereserveerd, dan ontvangt u een factuur thuis. Deze dient binnen vijf dagen betaald te zijn.

Verzendservice

Wanneer uw reservering en betaling tijdig bij ons binnen zijn, kunt u uw kaarten laten thuis sturen à € 3,50 per bestelling - of gratis als e-ticket via de e-mail.

Annuleringsservice

Tot 48 uur (in Coronatijd is dit 24 uur) voor aanvang van de voorstelling is het mogelijk uw kaarten in te ruilen voor een andere voorstelling of voor een Junushoff Tegoedbon. De Junushoff Tegoedbon is te besteden voor een theatervoorstelling in Junushoff. Voor deze annuleringsservice betaalt u € 5,00 administratiekosten per teruggebracht kaartje. 

Wachtlijstservice

Bij een uitverkochte voorstelling kunt u zich gratis op een wachtlijst laten plaatsen. Zodra in de loop van het seizoen - om wat voor reden ook - plaatsen vrijkomen, maakt u alsnog kans op kaarten. Wij nemen dan contact met u op. U beslist op dat moment of u gebruik wilt maken van deze kaarten.

Reductiepassen

Bezitters van een CJP of een collegekaart (CK) ontvangen korting op de normale entreeprijs. CJP en CK-tarieven worden vermeld bij de voorstellingen.

Verkoopvoorwaarden

De verkoopvoorwaarden van Junushoff zijn hier in te zien en te downloaden.

Weet waar je koopt

Eigenlijk heel eenvoudig. Tickets voor theatervoorstellingen koop je bij het theater!
Helaas komt het steeds vaker voor dat kaarten voor een voorstelling in Junushoff worden aangeboden via derden, vaak voor onnodig hoge bedragen. 
Alleen entreekaarten die via ons theater of bij een officieel erkend verkooppunt worden gekocht zijn geldig. Als blijkt dat toegangsbewijzen niet zijn verkregen via Junushoff of de andere erkende (online) adressen, is Junushoff gerechtigd de toegang tot de voorstelling te weigeren.
Meer informatie vindt u op www.weetwaarjekoopt.nl

Neem bij twijfel contact op met onze kassa.

Privacyverklaring Junushoff

We vinden het belangrijk dat de privacy van onze gasten goed wordt beschermd. Daarom gaan we zorgvuldig om met de persoonsgegevens die we van u ontvangen. We volgen daarbij de regels van de Europese privacywetgeving (AVG/GDPR).

In onze privacyverklaring, die u hier kunt downloaden, laten we u weten welke gegevens we van u verzamelen, met welk doel, hoe lang we ze bewaren en wat uw rechten zijn. Deze privacyverklaring is van toepassing op alle diensten van Theater Junushoff.

We wijzen u hier ook direct op de mogelijkheid om zonder opgaaf van persoonlijke gegevens theatertickets aan te schaffen. Dat kunt u doen door tickets te kopen aan de Theaterkassa van Junushoff.