Parkconcerten Junushoff tijdens Wageningse Cultuurzomer!

De Wageningse Cultuurzomer 2023 komt eraan! Met een breed aanbod voor iedereen. Junushoff doet ook weer mee met vier concerten in het park. 

Vr 18 aug: Harry Sacksioni - 50 jaar on stage!
Een virtuoos jubileum-optreden met nieuw werk en Sacksioni-klassiekers, van een eigenzinnig en uniek fenomeen binnen de Nederlandse muziekwereld. Hij werd begin dit jaar voor het 13de jaar(!) op rij verkozen tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux.

Zo 20 aug: Jeroen van Veen - Canto Ostinato 
Je kunt dit prachtige pianoconcert zittend (er zijn zitplaatsen) of... liggend bijwonen. Neem je kampeermatje of picknickkleed mee en laat de muziek over je heen rollen!

Do 24 aug: Tangarine - DUO
Het Nederlandse singer-songwriter duo Tangarine bestaat uit de identieke tweelingbroers Arnout en Sander Brinks. ‘Samenzang, zó prachtig dat hij uit één mond lijkt te komen in plaats van uit twee’, schreef de Volkskrant al eens. Dat wordt een prachtige avond!

Vr 25 aug: LUKIĆ - Naša priča (Ons verhaal)
Van Balkanmuziek, via Griekse en Buena Vista-klanken naar gipsy-jazz: bij de Bosnische zanger/gitarist Mile Lukić ben je aan het goede adres! Muziek die rechtstreeks van hart tot hart gaat, gezongen door een stem zó mooi. Hij wordt begeleid door drie topmuzikanten.

Kom naar het park en geniet van de zomerse festivalsfeer!

Kijk hier voor het aanbod van Junushoff