Vrije kaartverkoop 23-24 gestart!

De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen 2023-2024 is om 10.00 uur gestart! Bestel snel uw tickets voor de voorstellingen die van september t/m juni in Junushoff op de planken staan. 

Programma
Programmeur en directeur Loek Buys heeft weer een prachtig programma voor u samengesteld - van gegarandeerde hits tot avontuurlijke parels. Artiesten die u een spetterende avond vol zang en muziek bezorgen, betoveren met hun dans, buikpijn geven van het lachen of meenemen in de prachtigste verhalen.

Online brochure
Uiteraard staan alle voorstellingen voor u op een rijtje op onze website. Voor een handig overzicht hebben we een online brochure voor u gemaakt. Met 1 muisklik op een voorstelling komt u terecht op onze website om uw kaarten te bestellen of de meest actuele informatie te bekijken. Klik hier door naar de online brochure.

Theatertoppers
Onze Theatervrienden hebben al laten zien dat er flink wordt uitgekeken naar het nieuwe seizoen, want de Vriendenvoorverkoop liep als een trein! Kaarten voor de voorstellingen van o.a. Lenette van Dongen, Lebbis & Jansen, Claudia de Breij, Pieter Derks, de Ashton Brothers en Bert Visscher vlogen de deur uit. Maar maakt u zich geen zorgen: er zijn voor al deze toppers nog kaarten beschikbaar. De voorstellingen van Youp van 't Hek en Van der Laan & Woe zijn al wel strak uitverkocht.

Kaartverkoop
U kunt uw kaarten vanaf NU online bestellen via onze website, of tijdens de openingstijden van onze Theaterkassa. De Theaterkassa is maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling geopend. Telefoonnummer: (0317) 46 55 00, mail: info@junushoff.nl.

Wij wensen u heel veel plezier met het uitzoeken van uw voorstellingen uit ons mooie aanbod.