The Ukrainian Ballet of Peace én Benefietdiner

De werkelijk prachtige kostuums, decors en decoraties nemen u  in 'Swan Lake' mee naar de danszaal van het paleis tot aan de waterkant van het meer. Met een Oekraïens diner vooraf komt u helemaal in de sfeer!

Swan Lake | The Ukrainian Ballet of Peace | Di 21 maart, Grote Zaal Junushoff
Een onweerstaanbare combinatie van drama en tragedie afgezet tegen de strijd tussen goed en kwaad. The Ukrainian Ballet of Peace, met prima ballerina Olga Kifyak, brengt een inspirerende versie van Swan Lake, het Zwanenmeer. Over de romantische liefde tussen prins Siegfried en prinses Odette, koningin van de zwanen. Het is een van de beroemdste en meest geliefde werken. Swan Lake is gebaseerd op de magische en mystieke uitvoering van Tsjaikovski. De werkelijk prachtige kostuums, decors en decoraties nemen je mee naar de danszaal van het paleis tot aan de waterkant van het meer.

Oekraïens Benefietdiner
Voorafgaand aan de voorstelling Swan Lake organiseert Junushoff in samenwerking met Masha Kirpichenko, vertegenwoordigster van de Oekraïense gemeenschap in Wageningen, een benefietdiner waarvan de opbrengst gaat naar 'Welkom in Wageningen'. Vier Oekraïense kooktalenten – Chupirchuk Solomiia, Ballo Neolina, Omelaiekno Juliia en Taran Inna – gaan in de keuken van Junushoff aan de slag om een heerlijk diner te bereiden. 

Menu

  • Voorgerecht: Borscht – Bietensoep op Oekraïense wijze (vegetarisch), met bijlagen
  • Hoofdgerecht:  Farshovana Papryka – Gevulde Paprika met rijst (keuze tussen vlees- en vegetarische versie)
  • Nagerecht: Blinchiki – Gevulde Pannenkoekjes met zoete topping

Inclusief een drankje en een kop koffie (of thee) is de prijs €37,50 waarvan €17,50 naar het goede doel gaat. Het diner begint om 18:00 uur. Bestellen kan HIER of aan de Theaterkassa.
Kiest u voor vegetarisch laat u dat dan weten via de e-mail : info@junushoff.nl

Welkom in Wageningen
Welkom in Wageningen is een netwerk waarin ruim 200 vrijwilligers  actief zijn. Ze laten de vluchtelingen en nieuwe Wageningers kennis maken met  onze maatschappij. In de kookclub koken vluchtelingen, statushouders en Wageningers samen een maaltijd voor zo’n dertig deelnemers. Voor de Wageningse Oekraïners organiseert 'Welkom in Wageningen' ontmoetingsavonden, taalhulp en hulp bij het vinden van een huis en werk.