Bijgeboekt: In Het Wiel!

We hebben weer een mooie voorstelling bijgeboekt! Houdt u van wielrennen én van 'onze eigen Wageningse' Annemiek van Vleuten? Kom dan op dinsdag 11 april naar Junushoff voor een spannende avond 'In Het Wiel'.

De Grote Megalomane Heuvelklassiekers Voorbeschouwing
In Het Wiel – Live met Annemiek van Vleuten
Dinsdag 11 april, 20:15 uur Grote Zaal

Geschreeuw. Gesnotter. Krakende kettingen, zoemende bandjes, jankende remmen. Je kunt ze horen hijgen, de renners. In Het Wiel brengt je middenin het peloton, dicht op de koers, bovenop de actualiteit. 

In Het Wiel maakt wielrennen en wielrenners tastbaar. Met de mooie én de lelijke verhalen uit de buik van het peloton en vanachter de schermen. Alle onderwerpen op tafel, alle vragen gesteld. Jarenlang te horen in de podcast, maar nu ook te zien in het theater. 

In De Grote Megalomane Heuvelklassiekers Voorbeschouwing nemen Hidde van Warmerdam, Thijs Zonneveld en Michiel Elijzen je mee naar misschien wel de mooiste klassiekers van het jaar, waaronder de Amstel Gold Race. Ze loodsen je door de wedstrijden, de ploegen, de etappes en de verhalen. En doen dat met niemand minder dan 'onze eigen Wageningse' Annemiek van Vleuten, de allerbeste wielrenster van de wereld.

Kom langs en neem plaats op het pluche, in het wiel van de koers!