Alles is familie in Junushoff

Met Familiespel, Alleen Familie en Zo vader zo zoon hebben we de komende weken een belangrijk thema te pakken in Junushoff: 'familie'. Stuk voor stuk mooie voorstellingen die het thema op verschillende manieren benaderen. Met muziek, herkenning, een lach en een traan.

Neem je vader, zus, dochter, neef of tante mee naar het theater voor een heerlijk avondje uit, want deze voorstellingen zijn leuk 'voor de hele familie':

Familiespel
Jacqueline Blom, Mark Rietman, Bas Hoeflaak en Annick Boer
Vr 10 februari, 20:15 uur - Grote Zaal
Een heerlijke, gelaagde komedie over nieuwe relaties, oude vlammen en het samengestelde gezin. De rollen worden gespeeld door vier topacteurs met bijzondere dubbelrollen; ze spelen naast volwassen personages ook de kinderen, die in het kielzog van de keuzes van hun ouders, hier met elkaar opgezadeld zitten.  

Alleen Familie
Huub Stapel
Vr 17 februari, 20:15 uur - Grote Zaal
Een huwelijk kan worden ontbonden, een vriendschap beëindigd, maar familie blijft familie. In Alleen Familie leidt Huub Stapel u, persoonlijker dan ooit, langs verborgen verleden en feesten der herkenning in een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen. 

Zo vader zo zoon
Jon van Eerd, Joey Schalker e.a.
Wo 1 maart 20:15 uur - Grote Zaal
Jon van Eerd kruipt met Zo vader zo zoon voor de laatste keer in de huid van Harrie Vermeulen en laat zich wederom van zijn grappigste kant zien. Hij heeft onder anderen Joey Schalker, Nandi van Beurden en Arie Cupé aan zijn zijde. Het resultaat: een topkomedie boordevol onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges, hilarische situaties en verwikkelingen.