It's beginning to look a lot like Christmas

Kerstballen aan de trapleuning, overal gezellige lampjes en mooie kerstboeketten in de foyer. Junushoff is helemaal klaar voor de feestdagen! Wij eindigen het theaterjaar met een knaller. Op vrijdag 23 december sluit niemand minder dan Ronald goedemondt 2022 af met zijn uitverkochte voorstelling 'Met knielende knikjes'.

Kerstvakantie
In de kerstvakantie kunnen kinderen en hun (groot)ouders hun theaterhartjes ophalen bij een aantal mooie jeugdvoorstellingen. Op woensdag 4 januari speelt Ida van Dril 'De Vliegende Hollander' 7+ in de Kleine Zaal. Een mooi spookverhaal dat ons leert om niet bang te zijn. Donderdag 5 januari mogen we 'Assepoester De Musical' 4+ verwelkomen in ons theater. Een fijn familieuitje voor iedereen die van betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en een flinke dot humor houdt. 

Openingstijden kassa
In de kerstvakantie is de Theaterkassa van Theater Junushoff beperkt open. Van 24 december tot 2 januari is de Theaterkassa gesloten. Het is uiteraard wel gewoon mogelijk om uw kaarten via www.junushoff.nl te bestellen. 

Wij wensen u hele fijne feestdagen en zien u graag terug in het nieuwe jaar!