Black Friday Actie: 2=1!

Alleen vandaag ontvangt u het tweede kaartje gratis voor dé nieuwe Nederlandse musicalcomedy 'Blind Date'. De voorstelling met o.a. Brigitte Heitzer en Freek Bartels staat op za 17 december in de Grote Zaal van Theater Junushoff.

Black Friday kaarten bestellen
Via de website bestelt u kortingskaarten met de actiecode 'blackfriday'. Uw korting wordt automatisch verrekend. Tijdens de openingstijden van de kassa (10.00 - 14.00 uur) reserveert u uw kaarten met korting telefonisch of aan de balie. Deze actie is alleen vandaag, vrijdag 25 november, geldig of zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij en geniet van gezellig avondje uit waar de vonken vanaf vliegen! 

Blind Date - Brigitte Heitzer, Freek Bartels e.a. - zaterdag 17 december 20:15 uur, Grote Zaal

In ‘Blind Date’ wordt vrolijk de draak gestoken met de ongemakken van blind dates. We volgen Bob en Jenny, twee eenzame en wanhopige singles die veel liever tegen iemand aan zouden kruipen op de bank bij een goede Netflix-serie dan weer een avond alleen te zitten. Ze proberen van alles, maar het lukt ze niet de ware te vinden. Tot er een envelop op de deurmat valt waar met grote letters ‘Blind Date’ op staat. Er zit een ellenlange vragenlijst in over de meest uiteenlopende zaken. Daarna ontvangen ze enkel een plaats en een tijd voor hun date. De regels zijn simpel: bij aanvang worden de telefoons ingenomen en moet er tijd met elkaar worden doorgebracht, van het voorgerecht tot en met de koffie. Niet swipen, niet oordelen, maar echt de moeite nemen om elkaar te leren kenen. Zou hun blind date een succes worden? En zijn de types in het restaurant toevallige passanten of is er meer aan de hand?

Trouw****
"In ‘Blind Date’ zijn de lekkere liedjes cadeautjes, die ook nog eens grandioos gezongen worden."

Theaterkrant
"Wat een plezier spat er van de bühne! Het is leuk! Het is grappig! De lachsalvo’s golven door de zaal! Elke derde zin is een goedgerichte treffer."

Voorwaarden
Deze Black Friday actie is niet te reserveren in combinatie met andere aanbiedingen en geldt niet voor reeds geboekte kaarten.