Prentenboekjesfestival - Onder de sterren en de maan

Al sinds 2015 reizen er Prentenboekenfestivals van Bureau Vanaf2 langs de theaters van Nederland en België. Ze vormen een inspirerende omgeving waarin peuters en kleuters kunnen spelen. De verhalen en illustraties rondom karakters zetten aan tot (voor)leesplezier en fantasie. De foyers worden omgetoverd tot leuke speelplekken en er zijn mooie voorstellingen te zien.

Waan je tussen de sterren in de Sterrenfabriek, een theatrale installatie waar kinderen vanaf 2 jaar naar hartenlust kunnen spelen met sterren van allerlei materialen. De Sterrenwachter kan jouw hulp goed gebruiken, dus help haar om sterren te verzamelen, of neem de mooiste ster mee naar een eigen plekje om ermee te spelen.

Hoe word je een goede astronaut? Moet je weten waar de planeten staan? En hoe kom je daar eigenlijk, in de ruimte? Ga kijken naar André het Astronautje voor alle antwoorden.

‘Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen! Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Een kleine intieme voorstelling over liefde en vriendschap voor de allerkleinsten met poppenspel en muziek.

Meer weten?