Wageningse Cultuur Zomer

In augustus gaan we weer buiten spelen in het Junushoff Park, want ook dit jaar biedt Junushoff tijdens Wageningse Cultuur Zomer een aantal leuke voorstellingen. Het is geen weer om binnen te zitten, maar om buiten te vertoeven en dat doen we dan ook! In het Junushoff Park staan drie uiteenlopende voorstellingen op het programma; muziek én cabaret. U treft ze hieronder:  

Met je voeten in het gras - Vrienden van Straks - vrijdag 19 augustus 20.00 uur 
Ook dit jaar komen de Vrienden van Straks, met volop Wageningse en Renkumse roots, weer spelen op het Junushoff Parkpodium tijdens de Wageningse Cultuur Zomer. Geniet van een avond met liedjes over de perikelen van de volwassen man in deze bijzondere tijden. Meerstemmige zang, vrolijke gitaar- en accordeonklanken en een gezonde dosis relativerende humor. Fred, Joep, Theo en Wim kijken uit naar uw komst!

De Cabaret Club - Jeroens Clan, Victor Luis van Es, Vincent Geers - dinsdag 23 augustus 20.00 uur
Geniet van een super leuke en te gekke line-upshow. Getalenteerde cabaretiers bieden u een theaterbeleving die u niet snel zult vergeten. Op deze avond ziet u vier verschillende cabaretiers voor de prijs van één. De uitgelezen kans om kennis te maken met nieuw talent en oude rotten. Met o.a. Jeroens Clan (finalisten Leids Cabaret Festival) en Victor Luis van Es (finalist Cameretten). Deze avond is Vincent Geers (winnaar Cameretten) de MC.

Een feestje met... La Regadera -  vrijdag 26 augustus 20.00 uur
De Spaanse feestmachine La Regadera speelde heel Spanje en Mexico al plat, zowel als headline als met Ska-P, Manu Chao en Juanes en nu komen ze naar Wageningen! Ze maken een feestje van hun intense, frisse en kleurrijke liveshow, en weten met ingrediënten als ska, rocksteady, punk en latin een verrassend breed publiek te amuseren en te raken.

Komt u kijken? De voorstellingen tijdens de Wageningse Cultuur Zomer vinden plaats in het park achter Junushoff. Bij regen wordt er uitgeweken naar een van de zalen. De kaartverkoop voor bovenstaande voorstellingen is inmiddels gestart.

Het volledige programma en meer informatie over de Wageningse Cultuur Zomer treft u HIER.