Kaartverkoop seizoen 2022-2023 gestart

De Vriendenverkoop voor seizoen 2022-2023 liep als een trein. Het lijkt erop dat ons theaterpubliek zin heeft in een nieuwe Junushoffseizoen. Nu kan iedereen gaan bestellen!

Top 3 verkoop eerste week
De drie best verkochte voorstellingen na een week zijn natuurlijk echte toppers. Fred van Leer komt met zijn nieuwste show naar Wageningen. Kaarten voor ‘En route’ vliegen de deur uit! Patrick Laureij scoort met zijn derde voorstelling ‘Live’ ook goed in Junushoff. Hij veroverde het publiek met zijn shows ‘Dekking Hoog’ en ‘Nederlands Hoop’. En natuurlijk horen The Analogues ook in het rijtje thuis. Ze zijn eigenlijk te ‘groot’ geworden voor Junushoff, maar…voor Wageningen maakten ze een uitzondering en daar zijn ze in Junushoff best trots op. En geen zorgen: voor alle drie zijn nog kaarten te koop!

Natuurlijk zijn alle voorstellingen in Junushoff toppers. Vraag het aan tien mensen en ze hebben allemaal een andere favoriete artiest. We zijn benieuwd naar úw top 3! 

Kaartverkoop
U kunt uw kaarten online bestellen via onze website, of tijdens de openingstijden van onze Theaterkassa. De Theaterkassa is maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling geopend. Telefoonnummer: (0317) 46 55 00, mail: info@junushoff.nl.