Extra voorstelling: Ronald Goedemondt komt naar Wageningen!

We hadden net een klap gegeven op het definitieve theaterprogramma van seizoen 2022/2023, toen we op de valreep aan onze mouw werden getrokken: “hebben jullie nog interesse in de nieuwe voorstelling van Ronald Goedemondt in Junushoff?” Een aanbod dat wij uiteraard niet konden weigeren! 

Ronald Goedemondt - Met knielende knikjes - 23 december 2022 20:15 uur - Grote Zaal Junushoff

Er sluipen grotere thema’s het kleine wereldje van Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood? Vrij lang, zo blijkt. Er komt voorlopig nog geen einde aan het infantiele getetter en gehups van deze man. Foeteren, ageren, verdoven, verzetten en negeren. Denkt hij nou echt dat hij het daarmee gaat redden? Nee, hij denkt helemaal niet dat hij het gaat redden.

Let op!

Graag informeren wij u over de voorstelling ‘Met knielende knikjes’ van Ronald Goedemondt, omdat de kaartverkoop niet via onze gebruikelijke verkoopkanalen gaat. Daarnaast start de verkoop van Ronald Goedemondt niet tegelijk met de algemene Voorverkoop van Junushoff. Iets om in de gaten te houden! 

Kaartverkoop voorstelling Ronald Goedemondt
De verkoop verloopt via Djebber. Djebber is het nieuwe ticketplatform van impresariaat De Keet voor cabaret & comedy en is in het leven geroepen om doorverkoop van gewilde tickets tegen te gaan. Hier koopt u veilige en eerlijke smarttickets voor de voorstelling van o.a. Ronald Goedemondt.

Start verkoopdatum Ronald Goedemondt
Vrienden van Junushoff hebben een voorsprong en kunnen van woensdag 1 juni 9:00 uur tot en met zondag 5 juni 23:00 uur kaarten voor Ronald Goedemondt bestellen. Zij hebben hier persoonlijk bericht via de mail over ontvangen. De vrije verkoop voor Ronald Goedemondt start op woensdag 8 juni om 9:00 uur. Klik HIER om tickets te kopen.

Voor de volledigheid
De verkoopdata voor de overige voorstellingen van seizoen 2022/2023: dinsdag 7 juni 10:00 uur start de voorverkoop voor Vrienden van Junushoff. Dinsdag 14 juni 10:00 uur start de voorverkoop voor iedereen.