Voorverkoopdata seizoen 2023-2024 zijn bekend!

Voorstellingen boeken, teksten en foto's verzamelen, papieren agenda en online brochure voorbereiden: het nieuwe theaterseizoen 2023-2024 staat al behoorlijk in de steigers! Bent u al nieuwsgierig naar ons nieuwe theaterprogramma? Op dinsdag 9 mei staat het voor u klaar op onze website. Vrienden van Junushoff kunnen op 9 mei vanaf 10:00 uur meteen gaan bestellen. Op dinsdag 16 mei om 10:00 uur start de vrije kaartverkoop voor iedereen. 

Vriend worden

Wilt u Vriend worden en profiteren van 7 dagen voorrang op de kaartverkoop en vele andere voordelen? Meld u dan nu aan via het formulier op onze website. 

Vooproefje...
Claudia de Breij is één van de grote namen die komend seizoen bij ons op de planken staat. Via deze nieuwsbrief willen wij u laten weten dat haar voorstelling Wat als als voorproefje in de verkoop is gegaan. Wees er snel bij, want de kaartjes gaan hard!

Verder houden we het programma nog even geheim, maar... we kunnen al wel vast verklappen dat we een tweede editie van het Nordic Jazz Festival organiseren. De top van de Scandinavische Nordic Jazz-scène komt wederom naar ons eigen Wageningen! Op 22 en 23 september 2023 is het zover. Schrijf de data vast in uw agenda want het wordt nóg spannender, nóg gezelliger en nóg verrassender.