Junushoff dompelt onder in The Roaring Twenties

Dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar Junushoff: Släpstick met The Roaring Twenties!

The Roaring Twenties - Släpstick - wo 11 mei 20:15 uur - Grote Zaal Junushoff

The Roaring Twenties
Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wëreldbänd en beleeft dit seizoen haar 25-jarig jubileum. Dit vieren ze met hun voorstelling 'The Roaring Twenties'. Wentel rond op de buzzing beat van de dansorkesten. Baad in de pracht en praal van de feestelijke zaal. Feel the Jugendstil. Zwelg in de decadentie van de upper class. Kortom: belééf The Roaring Twenties. En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle, er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan...

“The Roaring Twenties is een grandioos uitgevoerde choreografie.“
NRC ★★★★★

“De muzikale clownerie Släpstick is van absolute wereldklasse”.
De Telegraaf *★★★★☆

“Släpstick biedt vermaak op wereldniveau.”
Algemeen Dagblad ★★★★★

Over Släpstick
Släpstick is de vijfkoppige muziektheatergroep, die sinds 2003 met eigen en coproducties in de Nederlandse en Vlaamse grote en middelgrote zalen staat. De groep laat zich met weinig vergelijken: ze opereert op het breukvlak van fysieke komedie, choreografie en muziek. Met name de muzikale capaciteiten van Släpstick zijn veelgeroemd: gezamenlijk beheersen de vijf mannen in beginsel elk denkbaar instrument, waarvan een flink deel op het hoogste niveau. de vijfkoppige groep Släpstick (voorheen Wëreldbänd) muziek maken met fysieke komedie. in augustus 2017 speelde Släpstick op het Edinburgh Fringe Festival, waar ze te midden van 2.300 andere gezelschappen prompt de Spirit of the Fringe Award won voor het meest overtuigende debuut. Vervolgens speelde de show in het VK, Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Nieuw-Zeeland. ‘Variété op lachwekkend hoog niveau,’ jubelt de mondiale pers.