Junushoff gaat buiten spelen: 'Treedom for all'!

Hoog in de toneeltoren van Junushoff huizen vanaf maart de Waterlanders, onze eigen ‘artists in residence’. Waterlanders produceren in samenwerking met Junushoff de locatievoorstelling Treedom for all. Wij nodigen u van harte uit voor de wandelvoorstelling, zaterdag 18 en zondag 19 juni op de Wageningse Eng! 

Treedom for all
Stel jezelf eens voor als boom: nooit meer in de file, continu met alles en iedereen verbonden via het wood-wide-web en last but not least, je stoot geen CO2 meer uit, maar neemt het juist op! In Treedom for all oefenen we het boom-zijn en versnellen daarmee de evolutie van de mens. Van de rennende jager-verzamelaar, via de zittende thuiswerkers, naar het ultieme hoogtepunt: stilstand. Voor deze productie werken Waterlanders samen met Thijs Bloothoofd en Judith Hazeleger.

Première: zaterdag 18 juni 
Voorstellingen: zondag 19 juni 
Daarna gaat de voorstelling door het land toeren.

Locatie
Startpunt is de hoek Heimanslaan / Zoomweg, Wageningen. Kom bij voorkeur op de fiets, er is weinig parkeergelegenheid in de buurt. Zorg voor gepaste kleding bij het weer van de dag, de voorstelling vind buiten plaats, in weer en wind.

Waterlanders
Waterlanders - Eric Langendoen, Erik Woltmeijer, Anna van Diepen - is een Wagenings collectief van kunstenaars, gespecialiseerd in voorstellingen op locatie. . Performance, muziek en beeldende kunst smelten met de omgeving samen tot een totaalervaring. Bezoekers worden ondergedompeld in een mysterieus universum: poëtisch, muzikaal, beeldend. Ze spelen zowel internationaal, landelijk als lokaal; op theaterfestivals als Oerol, Karavaan, Chalon dans la Rue en Les Envies Rhônements. Meer info over het gezelschap treft u op de website van Waterlanders.

Waterlanders hebben voor deze voorstelling een subsidie ontvangen van het Fonds Podiumkunsten. Het Fonds wil hiermee samenwerkingen stimuleren die bijdragen aan het versterken van de lokale makerscultuur. Junushoff draagt bij door het beschikbaar stellen van ruimte en ondersteuning op het gebied van publiciteit, techniek en kaartverkoop.