Nieuws

Nieuws

Kunst in Junushoff: ineke-dimphi Claessens

Junushoff is niet alleen een plek voor theater, maar ook voor kunst! In de Parkfoyer hangen regelmatig uiteenlopende exposities van (regionale) kunstenaars. ineke-dimphi Claessens is steeds op zoek naar vernieuwing in haar werk.

Lees verder
Nieuws

Kunst In Junushoff: expositie van Marieke Scheijgrond

Junushoff is niet alleen een plek voor theater, maar ook voor kunst! In de Parkfoyer hangen regelmatig uiteenlopende exposities van (regionale) kunstenaars. Er is een kersverse expositie in de Parkfoyer te bewonderen: Marieke Scheijgrond's werk is geïnspireerd op de natuur.

Lees verder
Nieuws

Sirene Sale maart 🚨

De eerste maandag van de maand, dus het is weer tijd voor de Sirene Sale! U bestelt tot morgen (dinsdag 5 maart) 12.00 uur kaarten met 50% korting voor 'The Billy Joel Experience' van Alexander Broussard en zijn band 003. Ze spelen de hits van een van de succesvolste artiesten uit de popgeschiedenis: Billy Joel. 

Lees verder
Nieuws

Daten met Kasper van Kooten op het Swipefestival!

Zet het vast in de agenda: de eerste editie van het Swipefestival op zondag 2 juni in en rondom Junushoff. Hèt 30+ singles event van deze zomer!

Lees verder
Nieuws

Sirene Sale februari 🚨

De eerste maandag van de maand, dus het is weer tijd voor de Sirene Sale! U bestelt tot morgen (dinsdag 6 februari) 12.00 uur kaarten met 50% korting voor 'Favourites' van Dominic Seldis. Hij brengt zijn twee grote liefdes samen: muziek maken en verhalen vertellen. 

Lees verder
Nieuws

Gasten Donny Ronny bekend

Er komt op 14 februari een groots spektakel naar Junushoff! Donny Ronny (voorheen bekend als Stefano Keizers) is terug van nooit weggeweest met de knotsgekke ensemble-voorstelling 'Bossen'. Hij neemt maar liefst vijf beroemde vrienden mee: Anna Gimbrèe, Robbert Bleij, Janny van der Heijden en Steven en Jamie Kazan. 

Lees verder
van 5