Nieuws

Nieuws

Nordic Jazz Festival 2022

Junushoff opent i.s.m. Jazz in Wageningen het theaterseizoen met een klapper: het tweedaags internationaal Nordic Jazz Festival 2022. De top van de Skandinavische Nordic Jazz-scéne komt vrijdag 16 en zaterdag 17 september naar Wageningen!

Lees verder
Nieuws

Wageningse Cultuur Zomer

In augustus gaan we weer buiten spelen in het Junushoff Park, want ook dit jaar biedt Junushoff tijdens Wageningse Cultuur Zomer een aantal leuke voorstellingen! 

Lees verder
Nieuws

Online brochure seizoen 2022-2023

We presenteren het nieuwe seizoen in een prachtige online brochure die u lekker kunt doorbladeren op zoek naar voorstellingen die bij ú passen. 

Lees verder
Nieuws

Kaartverkoop seizoen 2022-2023 gestart

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen 2022-2023 is gestart! Boek vanaf nu uw tickets voor de grote namen én de kleine juwelen die van september t/m juni op het podium van Junushoff staan.

Lees verder
Nieuws

En we zijn live!

Vanaf nu, dinsdag 7 juni om 10:00 uur, is het volledige programma zichtbaar op onze website en kunnen Vrienden van Junushoff met voorrang kaarten bestellen. Een week later, op 14 juni 10:00 uur, start de verkoop voor iedereen. 

Lees verder
Nieuws

Extra voorstelling: Ronald Goedemondt komt naar Wageningen!

Ronald Goedemondt staat met ‘Met knielende knikjes’ op 23 december 2022 in Junushoff! Lees in dit nieuwsbericht hoe u kaarten kunt bestellen (net even anders dan anders).

Lees verder