Nieuws

Nieuws

Sterke Scandinavische jazz

Wij kijken reikhalzend uit naar de tweede editie van het Nordic Jazz Festival op vrijdag 22 en zaterdag 23 september in Junushoff. "Het festival kan nu al niet meer stuk!” vertelt theaterdirecteur Loek Buys enthousiast. 

 

Lees verder
Nieuws

Open Monumentendag met rondleidingen in Junushoff

Op zondag 10 september is er tijdens Open Monumentendag Wageningen volop erfgoed te beleven voor jong en oud. Kom achter de verhalen achter de voorgeven van diverse locaties, waaronder Junushoff. We verzorgen 10 september drie rondleidingen achter de schermen met spannende verhalen over vroeger en nu.

Lees verder
Nieuws

Online brochure seizoen 2023-2024

We presenteren het nieuwe seizoen in een prachtige online brochure die u lekker kunt doorbladeren op zoek naar voorstellingen die bij ú passen. 

Lees verder
Nieuws

Parkconcerten Junushoff tijdens Wageningse Cultuurzomer!


De Wageningse CultuurZomer 2023 komt eraan! Met een breed aanbod voor iedereen. Junushoff doet ook weer mee met vier concerten in het park! Kom naar de Wageningse CultuurZomer en geniet van de zomerse festivalsfeer.

Lees verder
Nieuws

Tweede editie Nordic Jazz Festival in Junushoff!

Op 22 en 23 september 2023 trapt Junushoff in samenwerking met Jazz in Wageningen het nieuwe theaterseizoen af met de tweede editie van het Nordic Jazz Festival! Kom kijken en geniet van de top van de Scandinavische Nordic jazz-scène.

Lees verder
Nieuws

Overgang nieuw ticketsysteem 

Junushoff stapt over op een nieuw ticketingsysteem. Daarom is het op 3, 4, 5 en 6 juli niet mogelijk om kaarten te bestellen voor de komende voorstellingen en evenementen. We hopen vrijdag 7 juli weer in de lucht te zijn. Als het zover is dan laten we dat weten via onze website en social media kanalen.

Lees verder
van 6