Nieuws

Nieuws

Theatraal en muzikaal feest in Wageningen

Ik zou liever Angel heten is de tweede voorstelling van Productiehuis Mevrouw Ogterop uit Meppel. Het toneelstuk ontving na de première prachtige recensies. Op 6 april mogen wij genieten van dit razendsnelle en vermakelijke rollenspel. 

Lees verder
Nieuws

The Ukrainian Ballet of Peace én Benefietdiner

De werkelijk prachtige kostuums, decors en decoraties nemen u in 'Swan Lake' mee naar de danszaal van het paleis tot aan de waterkant van het meer. Met een Oekraïens diner vooraf komt u helemaal in de sfeer!

Lees verder
Nieuws

Sirene Sale maart

De eerste maandag van de maand, dus het is weer tijd voor de Sirene Sale! U bestelt tot morgen (dinsdag 7 maart) 12.00 uur kaarten met 50% korting voor de toneelvoorstelling 'RECHT' van de Veenfabriek! 

Lees verder
Nieuws

Bijgeboekt: In Het Wiel!

Houdt u van wielrennen én van 'onze eigen Wageningse' Annemiek van Vleuten? Kom dan op dinsdag 11 april naar Junushoff voor een spannende avond 'In het wiel'.

Lees verder
Nieuws

Bijgeboekt: JETT REBEL EERT ZIJN HELDEN

Niet verwacht maar toch gekregen en wel op veler verzoek: op dinsdag 18 april komt Jett Rebel naar Junushoff met een ode aan ruim een halve eeuw popmuziek. De kaartverkoop is inmiddels gestart!

Lees verder
Nieuws

Vier het leven: samen uit, samen genieten

Bent u 65-plusser en gaat u nog graag naar het theater, maar liever niet alleen, of vindt u het lastig om alles zelf te regelen voor een bezoekje aan Junushoff? Stichting Vier het Leven zorgt voor begeleiding, prettig gezelschap en een verzorgde avond uit in ons theater (inclusief vervoer). 

Lees verder