Nieuws

Tile medium
Nieuws

Jeugdtheater: het leukste cadeautje onder de boom!

Heeft Sinterklaas uw (klein)kinderen ook overladen met cadeautjes? Speelgoed genoeg, maar denk ook eens aan een belevenis onder de boom. Dat is altijd een goed idee! Daarom hebben wij een overzicht gemaakt met alle leuke, spannende en grappige jeugdvoorstellingen die dit seizoen nog te zien zijn in Junushoff.  

Lees verder
Tile medium
Nieuws

Sirene Sale december

De eerste maandag van de maand, dus het is weer tijd voor de Sirene Sale! U bestelt tot morgen (di 6 december) 12.00 uur kaarten met 50% korting voor het theaterconcert Elvis Never Left The Building Part II met Annet Malherbe, Frederique Spigt en het Noordpool Orkest.

Lees verder
Tile medium
Nieuws

Black Friday Actie: 2=1!

Alleen vandaag ontvangt u het tweede kaartje gratis voor dé nieuwe Nederlandse musicalcomedy 'Blind Date'. De voorstelling met o.a. Brigitte Heitzer en Freek Bartels staat op za 17 december in de Grote Zaal van Theater Junushoff.

Lees verder
Tile medium
Nieuws

De Bananengeneratie komt naar Wageningen

Sprankelend theatraal portret van de Oost-Aziatische Nederlander, naar de bestseller van schrijver en journalist Peter Wu. Vrijdag 2 december is deze urgente voorstelling van Theater Oostpool te zien in Junushoff. 

Lees verder
Tile medium
Nieuws

5 sterren voor 'Women in Troy'! ★★★★★

Wat als het verhaal van Troje al die jaren door vrouwen was doorverteld, was er dan nog oorlog? Op woensdag 23 november staat het indrukwekkende stuk 'Women in Troy, as told by our mothers' bij ons op de planken. 

Lees verder
Tile medium
Nieuws

VERLENGD tot januari! Expositie ‘in revue’ van Henk van Ruitenbeek

Wie kent hem niet, of in ieder geval zijn tekeningen? Vanaf 22 oktober is in Junushoff een bijzondere expositie te zien van Henk van Ruitenbeek met zijn intrigerende collages van beelden en teksten van theatervoorstellingen. 

Lees verder